FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Primul lider al galeriei Rapidului, copleșit la Centenar: „M-am simțit și jenat. Să mai luam o dată titlul și pot să mă ușchesc!”

Sursă foto: Facebook @Handbal Rapid București +5   FOTO
Sursă foto: Facebook @Handbal Rapid București

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2023 11:28 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 14:13

Prezent la Centenarul Rapidului, Mihai Ioan (77 de ani), zis „Mache”, primul lider al galeriei giuleștene, a povestit pentru GSP ce a trăit aseară la sărbătoarea alb-vișinie.

„Mache” a spus că s-a simțit „copleșit de emoție. Cei de la club mi-au trimis o mașina acasă, iar la stadion mi-au dat un scaun cu rotile, că nu mai pot merge, din cauza operațiilor la picioare. Și un voluntar m-a plimbat peste tot. 

Afară ploua, dar au venit la mine sute de oameni să mă salute, să facem poze. Unii mi-au pupat mâinile, alții s-au pus în ghenunchi și mi-au pupat picioarele. M-am simțit și jenat și copleșit. Cei mai tineri au zis că știu despre mine din poveștile bunicilor, ale taților lor și așa au devenit rapidiști. Mi-au dat lacrmile, că așa sunt eu, mai plângăcios când vine vorba despre Rapid”. 

Aici pregătește Rapid lupta pentru titlu în anul Centenarului! Complex de 100 de milioane de euro, calcă pe urmele FCSB
RAPID
Aici pregătește Rapid lupta pentru titlu în anul Centenarului! Complex de 100 de milioane de euro, calcă pe urmele FCSB

„Mache”, primul lider al galeriei giuleștene: „Să mai văd o dată Rapid campioană și pot să mă ușchesc!”

+1 FOTO

După titlul din 1967, Mihai Ioan, fost actor la teatrul de revistă „Constantin Tănase” scria versurile primelor cântece ale galeriei: „A fost incredibil să aud acele cântece vechi și acum, cântate de galerie la Centenar. 

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ținut în viață să traiesc aceste clipe, să prind aniversarea de 100 de ani a Rapidului, zeul nostru. A fost un spectacol superb. De acum nu mai am decât o dorință. Să mai vad o dată echipa nostră canmpioană și după aia pot să mă ușchesc! Am mare încredere în domnul Șucu!”.

E bine dacă Becali nu lasă FCSB. Să le facă el pe toate acolo, să fie antrenor, să se ducă la muntele Athos, Porthos și Aramis, unde vrea el. Cât e el acolo, nu avem emoții cu ei

- Mihai „Mache” Ioan, primul lider al galeriei Rapid

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase de la Centenarul Rapidului:

+6 FOTO

VIDEO. Moment superb aseară, la 19:23: intonarea imnului Rapidului

Tot despre Rapid:

Niculae și Săpunaru - vită angus, Șumudică - cârnăcior de porc! Panoul la care s-au oprit toți rapidiștii
Rapid 100
Niculae și Săpunaru - vită angus, Șumudică - cârnăcior de porc! Panoul la care s-au oprit toți rapidiștii
Abia venit la Rapid, Cîrjan i-a pus gând rău rivalei: „Abia aștept să o batem!”
RAPID
Abia venit la Rapid, Cîrjan i-a pus gând rău rivalei: „Abia aștept să o batem!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (29)
Stefan09
Stefan09  •  27 Iunie 2023, 11:24

Oare nea Mache era caftangiu, ca actualii *** boccii? Il promoveaza aici pt ca pare totusi o rara avis in universul de ***, actor, ***, ***. O sa sara astia acum ca si alti actori au fost rapidisti, ma refeream la galerie strict.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

standart
standart  •  27 Iunie 2023, 11:03

Păi bre, îl depășești pe Matusalem! :)))

Sebastian10023
Sebastian10023  •  27 Iunie 2023, 10:19
Postat de Stefan09 pe 27 Iunie 2023, 01:39

Vai vai, mai sa-mi dea o lacrima la povestea ta melodramatica. Va comparati cu echipe englezesti, nu ti-e jena? Voi ati aparut intr-o Romanie democratica, insa in haznaua ei, in cel mai sordid si antiromanesc loc posibil. Voi nu numai ca ati avut simpatizanti bolsevici, voi ati fost infiintati de bolsevici, din ordin kominternist. Nu v-a simpatizat nimeni in perioada interbelica, erati bolsevicii, erati denumiti si altfel, nu pot sa scriu ca se cenzureaza. In 46 ati pus umarul serios la distrugerea tarii, la instaurarea comunismului, ati facut propaganda comunista cu soarele pe piept. Suporterii vostri, majoritatea muncitori cfr-isti au atacat studentii monarhisti pe 10 Mai 46, la ultima demonstratie libera. Dupa razboi ati fost mereu a treia echipa a Bucurestiului ca numar de suporteri, cu toate elucubratiile voastre cu zeci de mii si alte bazaconii. In nebunia voastra va laudati ca la celebrul cuplaj din 85, cu 100000 de oameni in tribune erau toti rapidisti, cand de fapt erati maxim 10%. Dupa 89, din dorinta de parvenire, ati acceptat orice, orice injosire, orice personaj sinistru in conducerea voastra. V-a condus Copos UTC, Anghelache securistul vanzator de oameni, l-ati acceptat pana si pe Lucescu. Mai nou v-ati dat pe mana psd-ului, a lui Tudorache. Nu va e rusine....

***… o fi de la căldură!! Nu ar fi trebuit să existați, bolșevicilor!! Sunteți blestemul sportului românesc, ca și comunismul, în general..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează