FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Pintilii pleacă de la Steaua » Costel Gâlcă are de ales dintre 4 soluţii interne

Articol de - Publicat joi, 05 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 05 iunie 2014 00:16

Steaua obţine o sumă foarte mare în schimbul lui Pintilii, pe care-l vinde la Al Hilal, dar e forţată să se mişte rapid ca să înlocuiască un titular cert.

"Ne-a cerut să-l lăsăm să plece" a fost explicaţia lui Costel Gâlcă despre situaţia în care se găseşte Mihai Pintilii. La 29 de ani, căpitanul campioanei vrea să meargă după Reghe la Al Hilal, unde ar cîştiga mult mai mult decît în Ghencea.

Steaua se alege şi ea cu o sumă importantă: 2,5 milioane de euro e preţul pe care-l pretind roş-albaştrii, iar saudiţii sînt dispuşi să-l accepte. Un preţ mai mare cu 300.000 de euro decît cel obţinut la transferul lui Rusescu la Sevilla!

Patru soluţii interne!
Steaua ar trebui să se mişte repede şi ar putea alege un închizător dintre patru nume pe care roş-albaştrii le-au mai luat în calcul în ultima vreme.

Paul Anton, 23 de ani, Pandurii
- E căpitanul gorjenilor, un fotbalist pe care-l urmăreşte şi Piţurcă pentru "naţională". Puternic, asemănător, ca stil, cu Pintilii, are un singur "defect": costă un milion de euro. Dar Steaua a mai plătit mult pentru fotbalişti de la Pandurii, în cazurile Chiricheş şi Pintilii, investiţii excelente.

Gabriel Giurgiu, 31 de ani
- I-a expirat contractul cu Oţelul şi poate fi luat gratis. Ar constitui o soluţie bună pe termen scurt, în campionat şi în Champions League, graţie experienţei. A mai jucat în Ligă şi pentru gălăţeni, cu care a fost campion în 2011.

Ovidiu Hoban, 31 de ani, Petrolul
- Puternic şi foarte bun defensiv, i-a atras atenţia lui Reghecampf, care a recunoscut că şi l-ar dori. Poate juca închizător, stoper, fundaş lateral. Problema: Steaua ar trebui să achite o sumă de transfer pentru un fotbalist pe care nu-l va mai putea vinde mai departe, din cauza vîrstei.

Sulley Muniru, 21 de ani, CFR Cluj
- Tare fizic şi tehnic, e cel mai tînăr mijlocaş defensiv de calitate din Liga 1. Ghanezul a suferit recent din cauza unor probleme medicale şi a faptului că Miriuţă l-a adus la Cluj pe favoritul său, spaniolul Monroy, tot mijlocaş defensiv. Pe transfermarkt e cotat la 350.000 de euro, dar CFR ar cere dublu ca să-l dea. MM Stoica îl consideră un jucător interesant pentru Steaua.

2 mijlocaşi defensivi îi rămîn lui Gâlcă după plecarea lui Pintilii: Lucian Filip şi Andrei Prepeliţă. Primul a fost, în general, rezervă, iar al doilea a jucat mai des fundaş dreapta decît pe postul lui de bază

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (44)
titelb
titelb  •  05 Iunie 2014, 23:06
Postat de conasu_boeru pe 05 Iunie 2014, 15:12

Sa nu isi uita sapa, taranul ! Oricum acolo va avea alta soarta, arbitrii ii vor da cartonasele galbene si rosii care le merita, nu ca pe aici cand se intorceau cu spatele la atacurile grobiene ca el pe care le facea !

Fiecare echipa cu mijlocasii sai. Pintilii merge la la Al Hilal unde in primul an de contract salariul va fi de 1,5 milioane de euro iar Steaua va lua 2,5 mil . Cătălin Munteanu merge gratis la Braşov.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Iunie 2014, 15:12

Sa nu isi uita sapa, taranul ! Oricum acolo va avea alta soarta, arbitrii ii vor da cartonasele galbene si rosii care le merita, nu ca pe aici cand se intorceau cu spatele la atacurile grobiene ca el pe care le facea !

alegzander19
alegzander19  •  05 Iunie 2014, 14:29

Domnul ziarist ar trebui sa sa informeze de faptul ca Steaua il are pe Ionut Neagu care e tot mijolocas defensiv .. si a jucat si el in UCL

Vezi toate comentariile (44)
Comentează