FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Mihai Popa confirmă interesul din Serie A: „Ar fi un vis pentru mine”

Mihai Popa confirmă interesul din Serie A: „Ar fi un vis pentru mine”
Mihai Popa confirmă interesul din Serie A: „Ar fi un vis pentru mine”

Articol de , - Publicat sambata, 13 mai 2023 09:30 / Actualizat sambata, 13 mai 2023 10:51

Portarul Mihai Popa (22 de ani) a stat pe banca de rezerve în succesul echipei sale contra celor de la FC Botoșani. Aflat pe final de contract cu FC Voluntari, el se pregătește să facă pasul spre Serie A.

Goalkeeper-ul a confirmat interesul celor de la Torino și speră ca lucrurile să ajungă la un consens pentru a se finaliza transferul.

Rapid, încă un pas greșit în drumul spre ultimul obiectiv al sezonului » Fără gol în fața celor 11.300 de fani din Giulești! Clasamentul ACUM
Rapid - Sepsi 0-0
Rapid, încă un pas greșit în drumul spre ultimul obiectiv al sezonului » Fără gol în fața celor 11.300 de fani din Giulești! Clasamentul ACUM

VIDEO. Mihai Popa: „Sunt gata de Serie A”

„Vreau să-mi fac treaba cât mai bine, până voi pleca de la Voluntari. Cert este că contractul meu se va încheia la finalul acestui sezon. Pentru orice jucător din campionatul românesc este un vis să ajungă în serie A. Eu sunt pregătit pentru acest campionat pentru că am jucat timp de 2 sezoane meci de meci pentru Voluntari. 

După ce au apărut știrile cu plecarea mea, am vorbit puțin cu Dama (n.r. Vitalie Damașcan). Știrea că voi pleca la Torino este veridică, doar că la momentul de față sunt discuții și nu pot spune mai mult”, a declarat Mihai Popa.

Tânărul portar a mărturisit că nu are niciun idol în Serie A și că îl admiră pe Jan Oblak de la Atletico Madrid, pentru siguranța de care dă dovadă în fața porții. 

Transfer la Torino

 Dacă va ajunge la Torino, Mihai Popa va avea o misiune complicată, aceea de a-l scoate dintre buturi pe Vanja Milinkovic Savic, titular incontestabil, cu 37 de meciuri în acest sezon. Există posibilitatea ca Popa să fie împrumutat în primul sezon, astfel încât să se acomodeze cu rigorile fotbalului italian.

Citește și alte știri:

Rică Răducanu și-a reținut cu greu lacrimile » Moment copleșitor în Giulești, înainte de Rapid - Sepsi

FC Voluntari - FC Botoșani 2-0 » Știm barajul din play-out pentru locul de Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează