FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - HERMANNSTADT

FOTO Iertat de eliminare? Faza la limită din Farul - Hermannstadt a provocat o dezbatere în studio: „E de roșu!” / „Eu merg pe galben”

Faultul comis de Mihai Popescu // sursă capturi: TV DigiSport +6   FOTO
Faultul comis de Mihai Popescu // sursă capturi: TV DigiSport

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 22:36 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 22:53

Farul a scăpat ușor în minutul 44 al meciului cu Hermannstadt, când Mihai Popescu (30 de ani) i-a pus talpa pe gleznă lui Florin Bejan (32). Arbitrul Horațiu Feșnic i-a acordat doar un cartonaș galben stoperului farist.

În minutul 44 al meciului de la Ovidiu, la scorul de 1-0 pentru Farul, o fază controversată a avut loc în preajma careului oaspeților.

Aflat în posesia balonului, în drumul către careul advers, Mihai Popescu a fost întâmpinat de Florin Bejan, căpitanul sibienilor. În încercarea de a ajunge primul la balonul pe care-l scăpase de sub control, Popescu a întins piciorul și a pus talpa pe glezna adversarului. A fost un contact dur, în urma căruia ambii jucători s-au resimțit.

+2 FOTO

„Roșu” sau doar „galben”? Fază la limită în Farul - Hermannstadt

„Centralul” Horațiu Feșnic a intervenit și i-a acordat lui Popescu cartonașul galben, spre nemulțumirea oaspeților, care considerau că se impunea eliminarea lui Mihai.

Arbitrii din camera VAR, Ionuț Coza și Mircea Orbuleț, nu au intervenit, nu l-au chemat pe „central” să revadă faza, posibilitate pe care o aveau în caz că simțeau că intervenția lui Popescu a fost de „roșu”.

+2 FOTO

Aflat în studioul DigiSport, fostul atacant Ionel Dănciulescu a opinat că „Din ce s-a văzut pe reluări, e roșu”. Alt ex-fotbalist, Ilie Dumitrescu, nu a fost de acord: „Eu zic că e de galben. Cred că dacă ar fi avut mai multă intensitate, ar fi fost de roșu”.

VIDEO: ratare incredibilă în Poli Iași - CFR Cluj

Mai multe știri din Liga 1:

Dinamo, sub lupa unui nume legendar: „Nu poți așa”

„V-am spus deja 3 nume!” » Conducerea lui CFR Cluj, prima reacție după „thriller-ul” de la Iași: „Am tremurat, e o problemă acolo” + ce se întâmplă cu Mandorlini

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
lenroc
lenroc  •  12 Noiembrie 2023, 10:59

Hermannstadt poate fi călcat în picioare, oficialii noștri nu urlă pe la TV. Cu CFR am avut gol perfect valabil, nici măcar nu s-au dus la VAR.

hofer
hofer  •  12 Noiembrie 2023, 10:55

Cartonaș Roșu, fără câr, că mâr? Faultul a fost cu intenție direct cu Talpa pe piciorul fotbalistului de la Sibiu. Când vrei sa joci mingea nu bagi Talpa. Cu talpa înainte nu ai cum sa joci mingea, este anormal. Ce mă deranjează este că după brutalul fault se tăvălește pe jos și vrea să inducă in eroare. Un nesimțit și jumătate! Sa fie bucuros că nu am fost eu jucător în echipă Sibiului pentru că eu la următoarea fază îl făceam de comando de nu mai juca niciodată fotbal.

soimiisibiu
soimiisibiu  •  12 Noiembrie 2023, 10:40

Marele analist Dumitrescu ce vroia? Sa ii rupă piciorul? Auzi la el. Nu e intensitate. Asta e pe fata cu Hagi orice ar fi. Nu e obiectiv deloc.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează