FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Răduț e liber și le dă speranțe roș-albilor: ”Dinamo e prima opțiune din țară”

Răduț a fost dorit de Borcea, de Rednic și de Andone, în diferite etape, la Dinamo
Răduț a fost dorit de Borcea, de Rednic și de Andone, în diferite etape, la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 00:00

Mihai Răduț le dă speranțe roș-albilor, care-l vor după ce-a rămas liber de contract.

Mihai Răduț este din nou pe lista "câinilor" pentru un transfer în mercato de iarnă. Mijlocașul de 26 de ani a reziliat cu Hatta Club, în Emiratele Arabe Unite, dar își păstrează deschise opțiunile vizavi de viitoarea destinație.

Dinamo îl vrea, ȚSKA Sofia la fel, mai pot apărea alte variante, așa cum așteaptă fostul jucător al Pandurilor. Oricum, fotbalistul, dorit în 3 rânduri de "câini", oferă speranțe bucureștenilor.

"În acest moment, Dinamo este singura variantă de viitor pentru mine din România. Având în vedere nivelul clubului și securitatea financiară. Chiar mi-ar plăcea să ajung acolo în viitor. Știu foarte bine că am mai fost dorit acolo, ultima oară chiar am discutat în vară, nu e nimic de ascuns.

Până acum nu s-a realizat nimic, dar nu se știe pe viitor. Eu am dorit o experiență în străinătate, de aceea nu s-a făcut transferul în vară. Însă, în iarnă, sunt șanse mari de a ne pune de acord", a comentat fotbalistul care a îmbrăcat și tricoul Stelei în 54 de meciuri, marcând două goluri și oferind o pasă decisivă.

"Steaua este un capitol încheiat pentru mine, nu-l mai deschid. Viața merge înainte", a mai spus jucătorul pe care roș-albaștrii plăteau 650.000 de euro în 2010.

2meciuri a jucat Răduț pentru Hatta în acest sezon de toamnă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Noiembrie 2016, 16:31

DACA ASTA NU S A INTEGRAT AFARA,LA NISTE ECHIPE SLABE,CUM SE VA INTEGRA LA MIMAMO ???? VAI DE EI SI EL

valentinn10
valentinn10  •  08 Noiembrie 2016, 11:10
Postat de mariuss72 pe 08 Noiembrie 2016, 09:30

Lasa ca la voi vin Texeira si Alibec, ambii in baston.

*** , Alibec si-ntrun picior e mai bun ca Radut , a fost la noi , stim ce poate si era la noi dar nu l-am vrut , luati- l voi de bun ,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Noiembrie 2016, 10:44

”Nivelul clubului si stabilitatea financiara”!?! Pai, de nivelul asta ai ajuns, Mihai? Oricum, la multi ani!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează