FOTBAL  »  Superliga  »  

"Mihai Răduţ mai are o oarecare teamă"

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2010 00:00

Doi din jucătorii importanţi ai Interului, Mihai Răduţ şi Florin Popa, au revenit după accidentări care i-au ţinut luni de zile departe de gazon. „Mihai Răduţ este apt în proporţie de 95%. Mai are o oarecare teamă de care trebuie să se debaraseze la meciuri. Din punct de vedere fizic nu are probleme”, a spus antrenorul Ionuţ Badea. Se pare că tînăra vedetă a Interului are doar o problemă de ordin psihic, după accidentarea suferită în meciul din etapa a XII-a, în meciul de la Vaslui cînd Akakpo i-a spart pometele şi a fost operat la Bucureşti.

 

Recuperarea fundaşului Florin Popa a fost mai anevoioasă şi a necesitat mai mult timp de refacere. Abia în ultimul meci de pregătire din cantonamentul din Antalya, Badea l-a trimis în teren un sfert de oră. „Chiar dacă nu este pregătit sută la sută pentru meciuri, Florin Popa a jucat în partida cu Petrolul 15 minute pentru a se reintegra cît mai repede în echipă şi a reveni printre jucători la nivelul pe care îl aşteptăm de la el”, a explicat tehnicianul Interului. Florin Popa s-a accidentat după etapa a doua, şi la sfţrşitul lunii august a fost operat la ligamentele încrucişate ale genunchiului drept, la celebra clinică din Bologna.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează