FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Reghecampf are acum și un vicecampion la padbol în lot: „În fiecare seară visam la clipa revenirii”

<iframe width=">

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2021 18:40 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 18:40

Mihai Roman II (29 de ani) a revenit la antrenamentele ceor de la CS Universitatea Craiova și visează la titlul din Liga 1. 

Fără meciuri în picioare din decembrie 2019, din cauza unor probleme cardiace (extrasistole), Mihai Roman II a demarat în sfârșit pregătirile pentru revenirea pe gazon. Vârful de la CS Universitatea Craiova, 29 de ani, a mai avut o tentativă, în vară, la puțin timp după ce fusese supus unei ablații la Viena.

Mihai Roman II, primul interviu de la revenirea în lotul lui Reghecampf

„A fost OK. Mă simt bine din toate punctele de vedere. Mă bucur că am revenit. Mi-au lipsit meciurile, staff-ul, colegii. A fost o perioadă destul de grea pentru mine, dar sunt bucuros că s-a terminat și astăzi am făcut primul antenament. 

Sincer, am crezut tot timpul că voi reveni. Am avut încredere în Dumnezeu și în mine. Eram sigur că la un moment dat se va termina. Multă lume a crezut că nu mai e posibil, dar eu și familia mea am avut încredere. 

În fiecare seară visam la clipa întoarcerii pe teren, încă din clipa în care nu m-am mai putut antrena. Cred că acest foc din mine, nu apucasem să arăt tot ce aveam de arătat, asta m-a motivat. Mi-am păstrat calmul și am visat. Asta m-a ținut cu speranță! Soția, fetița m-au susținut. M-au făcut să cred că soarele va reveni pe strada noastră”, a spus Mihai Roman II.

Mihai Roman II, vicecampion național la padbol

„În toată această perioadă am simțit că nu există nimic care să mă stopeze de la sportul de performanță. Simțeam că nu e nimic grav. Am avut diferite activități. Am participat la turneele de padbol. Am ieșit de două ori vicecampion național. 

Am stat aproape de băieții de acolo. Și ei sunt foști sportivi. Ei m-au ținut în viață cu aceste competiții. A fost foarte benefic pentru mine. Am reușit să joc și câteva meciuri amicale alături de arbitrii de aici. Au fost pe teren mare, am repere, am avut execuții. Am reușit să îmi reintru în ritm. 

Obiectivul pe termen scurt e să revin rapid la o capacitate fizică bună. Pe termen lung vreau să ies campion cu Universitatea Craiova. Asta îmi doresc cel mai mult”, a transmis Mihai Roman II. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

BREAKING NEWS ȘOC în Liga 1: Dinamo e la un pas să piardă 9 puncte! „Câinii” mai pot scăpa de depunctare doar printr-o minune!

EXCLUSIV Veste mare primită de Reghecampf! Fotbalistul a primit OK-ul medicilor și e gata să joace

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează