FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CSMS IAŞI 3-0

Mihai Roman visează la titlul de golgeter al Ligii 1: ”Vreau să marchez mai mult de 16 goluri”

Articol de - Publicat luni, 03 august 2015 00:00

Mihai Roman a marcat ieri primele goluri pentru Pandurii în noul sezon în victoria cu 3-0 împotriva celor de la CSMS Iași. Atacantul de 23 de ani își dorește să înscrie mai mult decît în sezonul trecut și să ajungă în cupele europene.

- Ai marcat de două ori ieri și ți-ai anunțat candidatura la titlul de golgeter. De cîte ori îți propui să marchezi în acest sezon?
- Sînt foarte bucuros că am marcat, echipa a făcut un joc bun și am cîștigat. Eu sper să marchez mai mult că anul trecut, cînd am înscris de 16 ori în Liga 1 și bineînțeles îmi doresc să mă clasez cît mai sus cu Pandurii.

- Îți dorești să profiți de forma bună și să ajungi din nou la națională? Si antrenorul tău te-a propus ieri dupa meci!
- Îmi doresc enorm de mult să intru din nou în vederile selecționerului, pentru asta trebuie să-mi mențin forma și să fac meciuri cît mai bune și cu siguranța nu voi trece neobservat.

- Cum te înțelegi cu Edi Iordănescu?
- Am o relație foarte bună cu dînsul și am încredere că alături de el putem crește în valoare atît colectiv cît și individual pentru că este un antrenor tînăr, pasionat, care iubește foarte mult ceea ce face.

- Probabil ai avut oferte în iarnă, ce te-a convins să rămîi la Pandurii și ce îți propui în acest sezon?
- E adevărat, am avut mai multe oferte. Dar unele nu au fost pe placul clubului, altele nu au fost pe placul meu. Și decît să fiu disperat să plec, am hotărît că e mai bine pentru mine să rămîn aici, să lupt pentru play-off cu Pandurii și să ajungem în cupele europene.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  03 August 2015, 11:29

Îl vrei *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează