FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Craiova acuză jocuri de culise la alegerile pentru Comitetul Executiv: „Daniel Niculae e susținut de Federație! Noi ne batem cu FCSB”

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 22:18 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 23:08

Daniel Niculae (39 de ani, președinte Rapid), Ovidiu Costeșin (42 de ani, director general CSU Craiova) și Valeriu Argăseală (66 de ani, președinte FCSB) și-au depus dosarele pentru rolul de reprezentant al cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF.

Bătăi de cap pentru Laurențiu Reghecampf înainte de duelul cu FCSB » Un titular de la CSU Craiova a ajuns la perfuzii
CSU CRAIOVA
Bătăi de cap pentru Laurențiu Reghecampf înainte de duelul cu FCSB » Un titular de la CSU Craiova a ajuns la perfuzii

Mihai Rotaru, acționarul celor de la CSU Craiova, a analizat candidații la alegerile care se vor disputa pe data de 12 aprilie și este convins că Daniel Niculae va fi unul dintre cei doi reprezentanți ai CEx, acuzând că este susținut de Federație. Acesta crede că lupta pentru ultimul loc se va da între Ovidiu Costeșin și Valeriu Argăseală.

„Da, Ovidiu Costeșin va cadida pentru un loc în Comitetul Executiv pentru a fi într-adevăr o voce a fotbalului din România. Sunt lucruri pe care Federația le tratează superficial. Daniel Niculae e acum cel susținut de Federație, nu cred că vor fi probleme, iar bătaia va fi între Ovidiu Costeșin și Valeriu Argăseală. 

Există întotdeauna o afinitate pentru că e vorba de acea unitate de care spunea și Burleanu. Nu uitați că și Ciprian Paraschiv a fost susținut, Iașiul, retrogradat, Valentin Iordănescu, susținut de FRF, Mediașul dispare.

Am înțeles că l-au sunat pe Daniel Niculae și a fost plăcut de cei de la Federație. Noi suntem mai vocali, e complicat să ai Universitatea Craiova la masă. Vali Argăseală nu e un tip care să fie susținut de cineva, pentru că multă lume se gândește că poate să intervină Gigi Becali și să își vadă mai multe interese”, a declarat Mihai Rotaru potrivit digisport.

Argăseală, Niculae și Costeșin luptă pentru două locuri în Comitetul Executiv al FRF

FRF a anunțat că dosarele de candidatură depuse de Valeriu Argăseală, Ovidiu Costeșin și Daniel Niculae au fost aprobate. Alegerile vor avea loc pe 12 aprilie, în cadrul unei Adunări Generale care se va desfășura pe Arena Națională.

În timp ce Valeriu Argăseală are deja experiență în acest rol, el fiind reprezentant al cluburilor din Liga 1 în ultimii ani, Costeșin și Niculae s-ar afla în premieră într-o astfel de postură.

Directorul general de la CSU Craiova a candidat și în 2020 pentru acest rol, dar a fost învins de Ciprian Paraschiv, pe atunci președinte executiv la Poli Iași, scor 6-10.

Pe lângă Valeriu Argăseală, celălalt reprezentant al cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv a fost Valentin Iordănescu. Văr al selecționerulul Edi Iordănescu, Valentin a fost președinte la Gaz Metan Mediaș.

El a demisionat de la ardeleni la începutul anului și și-a pierdut astfel locul în CEx, dar LPF nu a organizat o Adunare Generală pentru a-i numi înlocuitorul.

VIDEO Sorin Răducanu: „Urmează mascarada de pe 12 aprilie. Membrilor afiliați le este frică!”

Citește alte știri din Liga 1:

Bătăi de cap pentru Laurențiu Reghecampf înainte de duelul cu FCSB » Un titular de la CSU Craiova a ajuns la perfuzii
CSU CRAIOVA
Bătăi de cap pentru Laurențiu Reghecampf înainte de duelul cu FCSB » Un titular de la CSU Craiova a ajuns la perfuzii
Reduceri la FCSB! Cifre oficiale: Becali taie 40%
FCSB
Reduceri la FCSB! Cifre oficiale: Becali taie 40%

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  31 Martie 2022, 08:59

Fotbalul este un fenomen social dar la noi acest fenomen a intrat pe mana unor diletanti care fac ce vor, in virtutea unor regulamente creeate tot de ei. Statul trebuie sa se implice, prin legi, astfel incat bataia de joc sa fie stopata. Caci am ajuns unde suntem acum, ciuca batailor, iar lucrul asta nu se intampla numai la fotbal.

1834556613328610
Dan Stanescu  •  31 Martie 2022, 08:46
Postat de nasty1 pe 30 Martie 2022, 23:19

Astia de la Mogosoaia au tupeu daca vorbesc despre jocuri de culise! Pai fara jocurile de culise ale lui Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Ponta si Olguta Vasilescu nu se infiinta CSU direct in liga a doua... Acum nu le mai plac jocurile de culise? :)

Jocuri de culise ai tu in cap,doar atat nimic mai mult!?

kuba
kuba  •  31 Martie 2022, 07:02
Postat de ijohn pe 30 Martie 2022, 23:36

Craiova era in divizia A si a fost reetrogradata in B de Mititelu….dupa retrogradarea in B fost dezafiliata abuziv de FRF. Prin urmare, Craiovei i s-a oferit un loc tot in B, este evident ca acolo era locul ei(datorita lui Mititelu). Din pacate pentru tine “la famiglia” nu mai detinea Craiova cand i s-a oferit locul inapoi in B si ca de-asta te oftici tu nu este problema Craiovei. Du-te dupa “la famiglia” sa sustii “fc fcu craiova cetatea banilor 1948 sa srl” sau cum se numeste…si spor la clonat stema, imnul, numele si ce mai vreti voi…ca nu sunteti buni decat sa clonati culorile, numele, stema, si dup-aia sa strigati “clona clona”. Cine a mai vazut sa faci stema la fel dar sa pui o dunga? Pana si becali a avut mandria lui si si-a facut steaua lui in 8 colturi.

Esti monument***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează