FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Rotaru a dezvăluit ce i-a scris Andrei Ivan la două noaptea, după penalty-ul ratat cu FCSB: „Nea Mihai...”

Andei Ivan, după CS Universitatea - FCSB 1-2
Andei Ivan, după CS Universitatea - FCSB 1-2

Articol de - Publicat joi, 04 mai 2023 20:13 / Actualizat joi, 04 mai 2023 20:47

Mihai Rotaru, finanțatorul de la Universitatea Craiova, a dezvăluit ce i-a scris Andrei Ivan (26 de ani) în seara meciului cu FCSB (1-2), după ce a ratat un penalty într-un moment decisiv, la 0-1. 

În minutul 83 al meciului cu FCSB, la scorul de 1-0 pentru roș-albaștri, oltenii au avut șansa egalării, dar Andrei Ivan a executat lamentabil un penalty dictat pentru Craiova.

„Este de neînțeles. Cred că dacă ar repeta de 100 de ori, să încerce să dea așa, nu ar reuși. Aici sunt și alte posibile explicații, de exemplu că nu știu care jucător de la FCSB săpase în gazon. Dar nu contează, aceste lucruri se practică. Trebuie să fii stăpân pe tine și să treci peste”, a comentat Mihai Rotaru în această seară, la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Cine îl mai crede pe Gigi Becali? „Am crescut prețul la 100 de milioane de euro. Un prinț arab vrea să cumpere clubul”
FCSB
Cine îl mai crede pe Gigi Becali? „Am crescut prețul la 100 de milioane de euro. Un prinț arab vrea să cumpere clubul”

Mihai Rotaru a dezvăluit ce i-a scris Andrei Ivan la două noaptea, după penalty-ul ratat cu FCSB

Ulterior, finanțatorul de la CSU Craiova a dezvăluit că Ivan i-a scris un mesaj chiar în acea noapte, la aproximativ 3 ore de la finalul partidei:

„Mi-a dat mesaj undeva la două noaptea. Nu am vorbit cu el după meci, mi-a dat mesaj la două sau trei noaptea și mi-a spus: «Nea Mihai, îmi pare nespus de rău că am dezamăgit atâta lume. Mă simt neputincios în acest moment, nu știu ce să fac»”.

În ciuda ratării costisitoare a lui Ivan, Rotaru face scut în jurul atacantului:

„Avem datoria noastră, ca și club, să sprijinim oamenii care sunt lângă noi, care lucrează cu noi, fie că sunt antrenori, jucători, contabili sau preparatori fizici.

Asta trebuie să fim, o familie. Așa cum Craiova Maxima a fost o familie. Trebuie să-l sprijinim pe Andrei, este un jucător foarte bun, care are o perspectivă bună, pentru că încă este tânăr, și trebuie să-i fim alături”.

A fost ratarea care ne-a durut foarte, foarte tare. Pe mine m-a durut că în loc să ne concentrăm, noi stăteam să ne consolăm. Trebuia să ridicăm capul sus și să ne batem!

- Mihai Rotaru, finanțator CSU Craiova

Tot din Liga 1: 

Becali, detalii de la tratativele cu omul de bază: „A vrut mai mulți bani. Am zis «nu»!”

Adrian Mititelu a refuzat un dublu campion cu CFR Cluj! Cine e primul transfer parafat de FCU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
johny2003
johny2003  •  06 Mai 2023, 07:42
Postat de bunicu pe 05 Mai 2023, 06:56

*** *** Ivan poate visează să ajungă la clubul doamnei Domnica.

Care domnica mah?! Poate Veorica (dancila) ai vrut sa zici...)))

portardelegenda
portardelegenda  •  05 Mai 2023, 21:42
Postat de TIborSzoltan pe 05 Mai 2023, 15:33

Comentariu ce s-ar vrea de specialist. Are însă nu eroare greseli. De la gramatica la context. Un limbaj, de altfel elevat fata de ce e de obicei pe aici. Concluzie: inutil! Un semidoct, un frustrat, care in loc sa isi exprime parerea cu privire la articol, comentează… comentariile….

Pe scurt, m-ai rupt cu logica ta. Comentez ceea ce doresc că e libertate de expresie. Cât priveste subiectul articolului , pentru placerea ta am sa -l comentez succint si la obiect. Imi pare rau ca domnul Rotaru ,de altfel un om bine intentionat, amestecă sentimentele cu managementul. Drept pentru care rezultate mult sub investiții. Dacă omul se lasă furat de regretele melodramatice ale lui Ivan e problema lui. Dar cu astfel de jucatori ( Ivan , baiat bun de altfel ) o sa castige campionatul joi dupa Cicksereda . Apoi scuza-ma ca am o altă parere decât tine . P.S. Cum ajunsăși mă tu la concluzia ca -s semidoct . Chiar trebuie sa-ti citez din Nitzche ca sa vezi ca stiu carte ,savantule .

dr.jivago
dr.jivago  •  05 Mai 2023, 16:57

Ora 2 noaptea... Ivan isi cauta febril ochelarii de citit. Ciudat, nu-i gaseste. Proaspata sotie Butuc ii impartaseste emotiile adolescentine. Face un efort urias si-i aduce sotului ochelarii bunicii... Jucatorul Ivan sovaie dar isi invinge timiditatea si scrie: " Nea Mihai am vrut s-o bag-n ate dar: Ne-a batut Dumneze! Prea era groasa! Chiar daca mata i-ai spus sa ne ajute doar c-un 11m , Kovacs s-a gandit sa mai dea un penalti si-n memoriam CFR!" In momentele de sinceritate asumate , dra Butuc il tinea cu duiosie de degetul mic... Ii era teama sa nu faca vreun flick-flack fara urmari pe tabela..

Vezi toate comentariile (36)
Comentează