FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru surprinde: „De asta spuneam că îmi doresc să vină FCU Craiova în Liga 1. S-a tras linie!”

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, crede că rivalitatea cu FCU a fost deja tranșată.
Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, crede că rivalitatea cu FCU a fost deja tranșată.

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2021 22:17 / Actualizat vineri, 24 septembrie 2021 22:17

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, crede că rivalitatea cu FCU a fost deja tranșată. 

  • FCU Craiova - CSU Craiova, din runda cu numărul 11 a Ligii 1, se joacă duminică, 3 octombrie, de la ora 21:00.

Bănia se pregătește pentru derby-ul orgoliilor, meciul între formațiile antrenate de Laurențiu Reghecampf și Adrian Mutu. Finanțatorul celor de la CSU a surprins cu cea mai recentă declarație. Susține că se bucură de promovarea rivalei din oraș.

Mihai Rotaru: „De asta mi-am dorit-o pe FCU Craiova în Liga 1”

„Nu e un meci de orgoliu cu cealalaltă Craiova. S-a văzut că s-a tras o linie. Am jucat cu Sepsi luni și am avut 10.000 de spectatori, la ora 21:00, iar ceilalți, cu FCSB-ul la ora 20:00, au avut 5.500 - 6.000 de spectatori. 

De asta spuneam că îmi doresc să vină în Liga 1, pentru a se spulbera acest mit, cu suporteri mai mulți sau mai puțini”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Prosport

Mihai Rotaru vrea titlul: „Fără discuții!”

CS Universitatea Craiova nu are startul de sezon pe care îl dorea. Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf ocupă doar locul 9 după primele 9 runde, cu 13 puncte. Distanța până la liderul CFR este de 11 lungimi, dar Mihai Rotaru crede în continuare.

„Fără discuții, ne batem la titlu! Realistic vorbind, anul trecut aveam 8 puncte în față după 10 etape, anul ăsta suntem pe locul 9 după 9 etape, cu 12 puncte. La 11 puncte distanță. Deci dacă recuperăm până la sfârșitului 3 puncte, rămân 4 puncte între noi și liderul Ligii 1”, a mai spus Mihai Rotaru. 

În momentul de față nu mă uit la clasament, nu mă interesează deocamdată acest lucru. Vă asigur că noi muncim și facem tot ce putem ca să fim o piatră grea pentru celelalte echipe. Cu siguranță că noi, FCSB, CFR și probabil încă o echipă, vom juca un rol important în lupta pentru titlu.
- Laurențiu Reghecampf, antrenor CS Universitatea Craiova

VIDEO Cele mai importante informații înainte de CS Universitatea Craiova - Dinamo, derby-ul etapei cu numărul 10 

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Mihai Bălașa și Alexandru Mateiu, iertați de Reghecampf: „Am avut o discuție cu ei, mi-am dat seama că au înțeles ce le-am transmis”

Gazeta a aflat cât câștigă Lyes Houri la CS Universitatea Craiova și cât trebuie să plătească oltenii pentru un transfer definitiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
teodor53
teodor53  •  25 Septembrie 2021, 21:43

https://www.youtube.com/watch?v=mcsqNKhwjlE

blue_lion
blue_lion  •  25 Septembrie 2021, 11:51
Postat de observator_ipohondru pe 25 Septembrie 2021, 06:22

Si tu si Mititelu sunteti niste fraieri, si nu de oricare, ci din aia mari. Toata lumea e contra voastra si va mai mancati si intre voi. O sa jucati derbiul, o sa va rupeti picioarele, o sa va injurati ca la usa cortului, veti face scandal prin oras, veti primi amenzi, unii vor ajunge chiar la puscarie. E bine asa? E bine. Voi ati scapat relativ ieftin de Cluj si Sepsi, FCU o sa scape la fel la Botosani, dar la Craiova va fi macel pe teren. Faceti-le altora pe plac, ca sa fie bataia de joc mai mare. Mai bine stati de vorba, jucati frumos, linistiti, castigati fiecare cate o partida (luati 3 puncte sigure), nu va spargeti capetele, nu va rupeti picioarele, nu va scoateti dintii. Elegant si frumos ca un meci demonstrativ. Pe urma, mai aveti 2 saptamani de liniste in care va puteti pune la punct toate lucrurile, important sa aveti oamenii sanatosi. Vrei sa iei campionatul? Eu pun pariu ca nu te vor lasa niciodata. Dar daca ai un prieten care sa-i incurce pe ceilalti, poate ca ai o sansa. Anul asta te ajuta ei, la anul ii ajuti tu. Asa fac oamenii destepti. CFR are prieteni, FCSB are prieteni, voi aveti numai dusmani.

Traiasca cooperativa! Pe cine intereseaza cand te bat toti descultii prin Europa...

blue_lion
blue_lion  •  25 Septembrie 2021, 11:28
Postat de legio.sud pe 25 Septembrie 2021, 03:35

D-le îți trebuie inteligenta ca sa produci rezultate , crezi ca familia are așa ceva , tu ești suporterul familiei ? Dacă CSU cum spui tu este artificiala FCU unde a fost și cum a aparut in 2017 ? Te ajuta intelighenția ?

FC Universitatea Craiova in anii mentionati de tine isi refacea puterile ca sa reinceapa un nou drum din Liga 4 a judetului Dolj acolo unde a fost trimisa de un sistem corupt. Echipa asta a existat si va exista mereu in sufletul adevaratilor fani. Poate pe cei mai tineri au reusit sa va convinga clonele astea care in 2013 au ocupat abuziv un loc in Liga 2 dar nu pe noi cei care am trait o viata cu spiritul Stiintei. La noi exista mottoul : Noi nu traim din mila si pomeni! Sa fii corect in viata e un lucru greu dar e mai usor sa distrugi. Cat despre inteligenta, nu are rost sa-ti raspund...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează