FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Mihai Rotaru a propus un jucător de la Universitatea Craiova la FCSB » Cum a reacționat Becali

Articol de , - Publicat marti, 14 februarie 2023 12:37 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 12:47

În ultima zi a perioadei de transferuri, mijlocașul Dan Nistor (34 de ani) a fost cedat de Universitatea Craiova la U Cluj. Dar înainte a fost propus de patronul Mihai Rotaru la rivala FCSB

  • FCSB - Universitatea Craiova se joacă duminică, de la 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport, Orange Sport și DigiSport

După ce l-a dorit pe Dan Nistor când acesta se afla la Dinamo, dar și în vara lui 2022, Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat ironic când a auzit propunerea lui Mihai Rotaru. 

VIDEO Mihai Rotaru l-a propus pe Dan Nistor la FCSB 

A vrut să mi-l dea și mie pe Nistor. A vrut prin Șiman (n.r- Vasile Șiman, fost patron la Sportul) M-a întrebat cât dau pe el. Am zis « Minus 50.000 de euro. Să-mi dea el mie 50.000 de euro». Asta s-a întâmplat acum o săptămână”, a spus Gigi Becali azi.

La meciul cu Universitatea Craiova se poate întâmpla orice. E ambiție mare. Ca valoare, suntem noi primii, apoi Craiova lui Rotaru.

- Gigi Becali 

Dan Nistor a semnat cu U Cluj după 3 ani la Universitatea Craiova 

Dan Nistor a plecat de la Universitatea Craiova chiar în ultima zi de mercato. 

Dan Nistor, jucător cu 7 meciuri pentru echipa națională a României, a jucat 123 de meciuri în cei 3 ani petrecuți la Craiova. A înscris 15 goluri și a pasat decisiv în 18 rânduri. 

Din informațiile obținute de GSP, Nistor mai are de primit 30.000 de euro de la Craiova, bani pe care oltenii s-au angajat să-i plătească odată cu plecarea mijlocașului la U Cluj. Nistor va fi cel mai bine plătit jucător de la U Cluj, cu un salariu de aproximativ 10.000 de euro lunar. 

VIDEO Totul despre FCSB - CSU Craiova

 Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1945sv0509
1945sv0509  •  14 Februarie 2023, 17:45

Rotaru,Iftime,Becali - triunghiul in care dispare cinstea in fotbal.

bicaridica
bicaridica  •  14 Februarie 2023, 16:04

Pazea, vine $uncu, *** care a pus mana pe Rapid. Macar din stadionul nou, ceva petarde înainte de meci, $uncu face vreo 10 000 lei din vanzarea biletelor. Ie rapidist din vremea lui Ionica Bogdan, așa a spus matusa lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba.kuba
kuba.kuba  •  14 Februarie 2023, 16:01
Postat de bicaridica pe 14 Februarie 2023, 15:55

Coate-goale asta n-are un firfiric in buzunar, este total dependent de banii veniti de la primaria Craiovei. Astia sunt “patronii” din fotbalul romanesc, imprumutati cu leul de bugetele locale. Abia vandut un jucător cu bani lichizi, Negoita și-a făcut implant de par, iar Rotaru și-a reparat dintii. “Miliardarul” din Pipera asteapta un buf de 10 milioane sa-si repare gardul din care ii scapă beheheii din țarc.

Vezi ca toti 3"patronii" enumerati de tine sunt "afiliati" la PSD. Respect pt observatii!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează