FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CRAIOVA 1-0

Mihai Rotaru a intrat în direct după Chindia - Craiova 1-0: „Am un gust amar” + pune presiune pe LPF

Mihai Rotaru +42   FOTO
Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 22:43 / Actualizat duminica, 28 februarie 2021 12:19

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a avut un discurs temperat după înfrângerea suferită în fața Chindiei, scor 0-1. Chiar dacă Istvan Kovacs le-a refuzat un penalty, patronul oltenilor nu a pus tunurile pe arbitraj.

  • Chindia Târgoviște a produs cea mai mare surpriză a etapei și a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0. Oltenii nu au primit un penalty clar la 0-0. (Detalii despre meci, AICI)

În schimb, Rotaru a vorbit despre necesitatea implementării cât mai rapide a sistemului VAR în Liga 1. Boss-ul din Bănie susține că LPF ar trebui sprijine financiar costurile necesare pentru aducerea sistemului de videoarbitraj.

„Cluburile pun presiune, și-au manifestat sprijinul pentru a avea sistemul VAR în România. Pentru implementarea VAR trebuie să contribuie și Liga și bănuiesc că va contribui. Mi se pare delicat însă să plătești pentru instruirea arbitrilor. Arbitrii trebuie să fie instruiți de Comisia Centrală a Arbitrilor”, a spus Rotaru.

Mihai Rotaru: „Nu vreau să dau vina pe arbitru”

„Am un gust amar, chiar aveam așteptări de la acest meci. Nu vreau să dau vina pe arbitru pentru acel penalty. E clar că a fost, dar aș vrea să cred că arbitrul are circumstanțe pentru a nu acorda penalty. Părerea mea e că nu a văzut, nu că nu a vrut să dea penalty. 

Repet, nu dăm vina pe arbitraj, dăm vina pe noi. Momentan, noi nu avem soluții împotriva echipelor care se apără pe două linii. Cred că și egalul era nemeritat. E frustrant, dar mă bucur că jucătorii nu și-au pierdut capul”, a declarat Mihai Rotaru, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Chindia - Craiova 1-0

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+18 FOTO

Citește și alte știri despre meciul Chindia - Craiova 1-0

Chindia - Craiova 1-0. Marinos Ouzounidis a găsit cauzele eșecului și l-a taxat pe Istvan Kovacs: „Nu-mi vine să cred că n-a văzut!”

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - CRAIOVA 1-0. VIDEO+FOTO Emil Săndoi îi răpune din nou pe olteni! Prima înfrângere pentru Ouzounidis pe banca alb-albaștrilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  01 Martie 2021, 04:18
Postat de Ilie Tarnoveanu pe 28 Februarie 2021, 11:50

La noi, la RO VAR n-ar face de cat sa largeasca cercul mafiei din fotbal ca daca nu vrea s-au i se cere sa nu vrea arbitrul de la VAR nu sesizeaza situatiile ce nu convin unora. Asa ca ramane o cheltuiala inutila cum s-au dovedit multe in RO.

Totusi uiti prezumtia de nevinovatie si aspectul ca daca si cu cat cercul mafiei se largeste si posibilitatea ca el sa se sparga creste.

balaur
balaur  •  28 Februarie 2021, 13:30

Acum faceti comparatie cu ce a spus giobanul becali cu ceva timp in urma, cum a jignit pe toata lumea, avand impresia ca echipa sa surogat este furata, desi este cea mai avantajata de arbitraj. Rotaru a dat o lectie de civilizatie si respect. Bravo lui si echipei din Craiova!

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  28 Februarie 2021, 11:50

La noi, la RO VAR n-ar face de cat sa largeasca cercul mafiei din fotbal ca daca nu vrea s-au i se cere sa nu vrea arbitrul de la VAR nu sesizeaza situatiile ce nu convin unora. Asa ca ramane o cheltuiala inutila cum s-au dovedit multe in RO.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează