FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA

Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, a reacționat după amânarea meciului cu Astra: „Rămânem aici, vrem să jucăm! Ne vom cere drepturile. E o variantă și să câștigăm cu 3-0”

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la Craiova
Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 16:42 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 20:58

Partida dintre Asta și Craiova, programată inițial în această seară, a fost amânată, după apariția unui caz de coronavirus în lotul gazdelor. Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a decis ca formația lui să nu părăsească orașul Giurgiu.

„E o stare de disconfort, toată lumea voia să joace, dar din păcate nu se poate. Întotdeauna există temeri pe subiectul ăsta, au fost atâtea cazuri, Dinamo, Botoșani, CFR. Acum, șansele erau foarte mici să se întâmple asta. Ei făcuseră testele zilele trecute. Am înțeles că este un caz grav la Astra, cu febra, convulsii musculare, asta am înțeles de la colegii giurgiuveni. Cel mai important e să fie sănătos”, a declarat Mihai Rotaru la Digisport Special.

Craiova rămâne la București

„Am fi amatori dacă am face asta. Am avut o tentativă să plecăm, dar ne-am dat seama că poate interveni DSP. Sunt abordări diferite în funcție de zonă, am văzut că cei de la Cluj au decis ceva, cei din Ilfov altceva. Giurgiu poate avea altă abordare și rămânem pe loc. Ne putem trezi că suntem reprogramați vineri, apoi să ne întoarcem. Am discutat cu staff-ul, cu căpitanii, toți au vrut același lucru. Rămânem pe loc, ne antrenăm. 

Mâine, după Adunarea Generală, vom cunoaște ce se întâmplă. Teorretic, ar trebui ca acest meci să nu se mai dispute, sunt cele mai mari șanse. Ei trebuie să steu 5 zile, apoi să se retesteze. Dar știm că nu mai sunt date. În primul rând noi vrem să jucăm pe teren. Nu așteptăm pomeni. Vedem ce se va întâmpla. Dacă nu se joacă, ne vom cere drepturile, vom vedea ce spun regulamentele. Da, e o variantă (n.r. să câștige cu 3-0)”, a spus Rotaru. 

Toți jucătorii vor titlul. Sunt ca tigrul la pradă, ca leul când simte sânge! Au zis că nu vor să meargă acasă acum, vor să stea la Giurgiu, să joace și să câștige
- Mihai Rotaru

Clasament play-off Liga 1: 

VIDEO. Sorin Cârțu, mesaj de încurajare pentru Craiova: „Aduceți titlul în Bănie! ”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

UEFA schimbă protocolul » Când vor face echipele din Liga 1 testele pentru Covid-19: „Veți vedea un lucru interesant”

Calcule la titlu în Liga 1 » Un singur scenariu poate rezolva ecuația în penultima etapă. Altfel, Craiova - CFR va fi cu trofeul pe masă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
remarque
remarque  •  30 Iulie 2020, 15:06
Postat de Cristi Puscasu pe 29 Iulie 2020, 17:58

Clonati dupa ce au fost inscrisi in liga a 2-a.Vor campionatul cadou.Daca csu Mogosoaia va pierde titlu Rotaru merge la TAS sa recupereze bani dati arbitrilor si echipelor care si-au dat viata pe teren contra celor de la CFR.Pomanagiilor !

Eu inteleg dorinta microbistului craiovean de a avea fotbal in Banie. Dar compromisurile facute cu echipa asta, creatie a PSD-lui, cu loc direct in liga a II-a, cu arbitraje partinitoare in play off, cu scandalul legat de nume si palmares, cu scindarea suporterilor, vor aduce multe deservicii. E o patalama greu de dus de actuala echipa a CSU Craiova. Chiar daca vor veni si rezultate, chiar daca suporterii vor fi pe stadion, eticheta de CSU PSD Craiova va fi greu de sters.

189254898748309
Claude SH  •  30 Iulie 2020, 11:22
Postat de Voicu Pop pe 30 Iulie 2020, 09:37

asa arata un patron din liga 1, oltean, asa este si craiova, niste maimutoi, priviti poza, vorbeste singura! Si mai strageti-va naibii *** de prin pietele din cluj, este unul la hermes care si-a pus afis, cumparati rosii de la ilie balaci, ***! si rosile is de ***!

Ei cam depind economic de clujeni. Cam de la ei obțin preturile umflate rău de tot.

189254898748309
Claude SH  •  30 Iulie 2020, 11:19

În primul rand acest meci dintre Astra și CSU Craiova a fost amânat de doua ori din cauza îmbolnăvirilor de Covid din tabăra lui CSU Craiova. Acum e posibil sa se joace, dacă cei de la Astra se testează azi și mâine, iar mâine sa se joace. Poate chiar de la aceeași ora cu meciul Fcsb-CFR. Sa pretinzi sa câștigi meciul la masa verde e un pic exagerat. Și cei de la Astra lupta pentru locul 3.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează