FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mihai Rotaru, 3 vești bune pentru fanii lui CSU Craiova: „L-am dorit și în trecut!”

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, este încântat de transferul mijlocașului francez Lyes Houri (25 de ani).
Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, este încântat de transferul mijlocașului francez Lyes Houri (25 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 septembrie 2021 13:45 / Actualizat sambata, 11 septembrie 2021 13:46

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, este încântat de transferul mijlocașului francez Lyes Houri (25 de ani). 

Mihai Rotaru a oferit mai multe vești bune pentru susținătorii lui CSU Craiova. Bosniacul Elvir Koljic este refăcut și va fi folosit în disputa cu Sepsi. Andrei Ivan este la rândul lui aproape de revenire, iar Lyes Houri s-a integrat deja lotul condus de Laurențiu Reghecampf. 

Mihai Rotaru, vești bune pentru fanii celro de la CS Universitatea Craiova

„Koljic este 100%, i-am făcut o reevaluare a operației, a fost la Barcelona. Pe Andrei Ivan ne putem baza 45 de minute. Revine si Conte. 

L-am adus si pe Houri, pe care ni l-am dorit acum trei ani de la Hagi, dar el a plecat în campionatul Ungariei. A jucat acolo titular, e un lucru bun”, a pus Mihai Rotaru, la Pro X.

Lyes Houri s-a întors în Liga 1

Lyes Houri a revenit în fotbalul românesc la 1 an și jumătate după despărțirea de Viitorul Constanța. La echipa condusă la acea vreme de Gică Hagi, Houri a reușit să câștige singurele trofee din carieră, Cupa și Supercupa României, în sezonul 2019-2020.

5 goluriîn 58 de meciuri a avut Houri în tricoul celor de la Viitorul

Mihai Rotaru vrea titlul în Liga 1

CS Universitatea Craiova ocupă locul 6 în Liga 1 după primele 7 runde. Ecartul față de campioana CFR Cluj este unul important, 9 lungimi, dar Mihai Rotaru crede că poate fi recuperat.

„Anul trecut eram noi în locul celor de la CFR, avusesem șapte victorii la rând, iar toată lumea ne vedea favorită la câstigarea titlului. Cu CFR încă nu am jucat, am jucat cu FCSB. Urmează un calup de meciuri mai abordabile, în care noi sperăm să recuperăm această diferență”, a comentat Mihai Rotaru. 

VIDEO Sorin Cârțu, mesaj dur către autoritățile din Craiova: „Dacă ești fraier atunci suporterii o să se taie, o să se bată între ei!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FCSB și Dinamo vor să bată recordul! Câți fani sunt așteptați pe Arena Națională

Mihai Rotaru l-a confruntat în direct pe comentatorul meciului Macedonia de Nord - România: „L-ai călcat în picioare pe Markovic!” + Atac și la Man: „E grav ce a făcut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  12 Septembrie 2021, 17:52

Parca numai cu Sepsi? Ati uitat de dintii scosi? Cu Craiova adversarii joaca dur pentru ca li se permite.

sorinvision
sorinvision  •  11 Septembrie 2021, 19:45

Craiova este cel mai bine organizat club din Romania. CFR poate sa clacheze daca nu aduce bani din Europa. Craiova are asigurate bugetele pe urmatorii 2-3 ani. Aici se poate face diferenta. Vom vedea.

kaloogarele
kaloogarele  •  11 Septembrie 2021, 15:55

Alta veste buna, inca n-au aparut clonele lu' interes_slab. Poate l-au dat afara? Sau poate o fi si el la mare, in sezonul specific meseriei de trollist?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează