FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mihai Rotaru contraatacă: „S-a depășit limita! FCU joacă cu 800 de spectatori pe «Oblemenco», nu respectă suporterii și gloriile”

În stânga, Mihai Rotaru. În dreapta, Marcel Pușcaș
În stânga, Mihai Rotaru. În dreapta, Marcel Pușcaș

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2023 14:07 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 15:06

Mihai Rotaru, finanțatorul de la CS Universitatea, i-a dat replica lui Marcel Pușcaș, președintele rivalei din oraș, FCU, care lansase o săgeată în direcția echipei sale.

Un nou episod în rivalitatea dintre echipele craiovene de pe prima scenă, CSU și FCU Craiova. Mihai Rotaru, finanțator la Universitatea, a ironizat managementul clubului rival, principala sa țintă fiind Marcel Pușcaș.

Totul a plecat de la afirmațiile lui Marcel Pușcaș de la începutul lunii, când președintele lui FCU a luat peste picior inițiativa lui CSU de a sărbători împreună cu gloriile Craiovei Maxima împlinirea a 40 de ani de la semifinala istorică de Cupa UEFA cu Benfica.

Dorit de FCU Craiova, Marius Măldărășanu a semnat! Unde va antrena în sezonul următor de Superliga
CONTRACT
Dorit de FCU Craiova, Marius Măldărășanu a semnat! Unde va antrena în sezonul următor de Superliga

Mihai Rotaru, replică dură pentru Marcel Pușcaș și FCU Craiova: „Ei joacă cu 800 de spectatori pe «Ion Oblemenco»!”

„Acolo s-a depășit limita, și nu din partea noastră. Acolo este un eșec de management. Dacă tu joci cu 800 de spectatori în tribune pe Oblemenco, stadion nou, și ești în al doilea an în Liga 1, înseamnă că ai o problemă de management pe care încerci să o ascunzi.

Au existat personalități alături de cealaltă echipă din Craiova care au fost în opoziție cu noi. Dar niciodată, nimeni nu a scos un cuvânt. Dacă pe termen scurt îi ajută această polemică, pe termen lung îi garantez că îi va trage în jos.

De aceea au jucat cu 800 de oameni pe Oblemenco, pentru că nu au respectat spectatorii și nu au respectat gloriile. Aici mă refer strict la Marcel Pușcaș, el a folosit cuvântul «sămânțari». Asta te trage în jos. Cu patronul (n.r. - Adrian Mititelu) nu am nicio treabă, dar nu avea voie nimeni să vină din exterior și să jignească glorii ale Universității Craiova”, a transmis Rotaru astăzi, la Fanatik SuperLiga.

Când afirmi că acei jucători mari au participat în urmă cu 40 de ani la un meci, când tu ai fost înființat în 2013, în urmă cu zece ani... Ai 30 de ani lipsă din buletin!

- Marcel Pușcaș

Practic, finanțatorul de la CSU pune în special în cârca lui Marcel Pușcaș faptul că FCU Craiova nu atrage mai mulți spectatori la meciurile de pe teren propriu.

Rotaru a făcut o trimitere la o declarație a lui Marcel Pușcaș din mai 2021, înainte ca FCU să promoveze pe prima scenă, în care acesta spunea că „ultrașii majoritari sunt la FCU Craiova, dincolo sunt «sămânțarii», așa cum le spun ultrașii”.

FCU Craiova, a șaptea în topul asistențelor

În ciuda numărului specificat de Rotaru, FCU Craiova stă mai bine în privința spectatorilor. Are a șaptea cea mai mare medie de spectatori la meciurile pe teren propriu în acest sezon, 5.397 de oameni.

CS Universitatea stă considerabil mai bine, 12.113 de oameni, a doua cea mai mare medie de spectatori la meciurile de pe teren propriu.

Mai multe știri din Liga 1: 

Ce făcea Omrani în timpul meciului FCSB - Sepsi și reacția lui MM Stoica: „Am păţit lucruri de genul ăsta”

Rotaru, despre „convenția” anunțată de Gigi Becali: „Ar fi ciudat să nu am”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  18 Mai 2023, 15:52
Postat de george.br pe 16 Mai 2023, 23:46

Prostolea, tu trancanesti doar ca sa faci galagie! Retin totusi faptul ca-mi confirmi spusele: ati IMPRUMUTAT numele ca urmare a asocierii pe care o clamezi, ceea ce nu inseamna ca sunteti U Craiova!

Am imprumutat numele? Cum sa imprumutam numele daca noi suntem echipa de fotbal a celor care detin marca (numele si sigla) si palmaresul Stiintei? Pavel Badea a creat echipa asta in numele Clubului Sportiv Universitatea (CSU), nu te-ai gandit niciodata de ce ne numim CSU? Pe voi v-a creat mititelu, dar nu aveti nimic.

GionVaiani
GionVaiani  •  17 Mai 2023, 07:41
Postat de george.br pe 16 Mai 2023, 23:46

Prostolea, tu trancanesti doar ca sa faci galagie! Retin totusi faptul ca-mi confirmi spusele: ati IMPRUMUTAT numele ca urmare a asocierii pe care o clamezi, ceea ce nu inseamna ca sunteti U Craiova!

Esti un prost...Atunci inseamna, in mod normal, stema, insemnele si alte cele sunt pe vechea firma falimentara a lui Mititelu si Statul trebuia sa le liciteze ca sa-si recupereze creantele asa cum se intampla in lumea intreaga. Numele "Napoli" a fost achizitionat cu 37.000.000 euro in 2004-2005 la acele licitatii. Spune-mi unde s-a tinut licitatie pentru Universitatea Craiova ? Ahhh, nu le avea pe firma, le avea acasa ? Smecher baiat Mititelu asta !

george.br
george.br  •  16 Mai 2023, 23:46
Postat de GionVaiani pe 16 Mai 2023, 22:40

Obtuzitatea ta, insemnele, stema, numele se afla in posesia atator altor entitati in lumea intreaga ...nu numai la noi. Contractul de asociere este o realitate a economiei de piata, tu esti cam ramas in urma cu chestiunile astea. In Romania, Ploiesti, Timisoara, Cluj...in afara Rangers imi vine in minte ca steama, nume apartin suporterilor decat firmei care patroneaza clubul.

Prostolea, tu trancanesti doar ca sa faci galagie! Retin totusi faptul ca-mi confirmi spusele: ati IMPRUMUTAT numele ca urmare a asocierii pe care o clamezi, ceea ce nu inseamna ca sunteti U Craiova!

Vezi toate comentariile (73)
Comentează