FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

CRAIOVA. Mihai Rotaru recunoaște că a cerut o schimbare într-un meci și anunță: „Adrian Mutu poate fi oricând o variantă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 09:37

Mihai Rotaru, patronul celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre numirea lui Cristiano Bergodi și recunoaște că a discutat cu Adrian Mutu și Cosmin Contra. 

„Bergodi a fost prima opțiune, chiar înainte de a ajunge Mangia. Am mai avut o tatonare, după plecare domnului Victor Pițurcă, iar acum s-a găsit să fie omul potrivit la locul potrivit. Eu cu Cosmin Contra discut, la fel și cu Adi Mutu sau Ciprian Marica, dar nu s-a pus vorba de un salariu. Relația mea cu el e mai presus, e o relație de prietenie. Când l-am pus pe Devis l-am întrebat pe Adi Mutu. El poate să fie o opțiune oricând, de exemplu”, a declarat Rotaru la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Rotaru i-a cerut o schimbare lui Mangia

Mihai Rotaru afirmă că nu se va implica în alcătuirea echipei lui Cristiano Bergodi, dar e misterior în privința despărțirii de Corneliu Papură. 

„Nu vreau să discut despre ce s-a întâmplat cu Cornel Papură. El a lucrat în partea de scouting, a lucrat cu echipa a doua, cu juniori. El a făcut parte din planul nostru timp de șapte ani. Eu sunt implicat la echipă, dar nu mă bag niciodată peste antrenori. Erau momente când nici nu știam echipa de start a lui Papură. I-am spus doar o dată lui Devis să-l bage pe Screciu doar dacă jocul i-o permite, nu altfel. Dacă m-aș băga peste Bergodi înseamnă că aș avea o problemă, s-ar întâmpla ce s-a mai întâmplat în trecut”, a comentat patronul celor de la CS Universitatea Craiova. 

VIDEO / Papură, dat afară de la Craiova

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Gică Craioveanu confirmă dezvăluirile lui Ovidiu Ioanițoaia: gestul care l-a costat postul pe Corneliu Papură

Primele declarații ale lui Cristiano Bergodi din funcția de antrenor al Craiovei: „Ne gândim la titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  09 Mai 2020, 13:38

Domnule Rotaru,Mutu nu e si nu ar putea fi o solutie pentru Craiova pe termen scurt sau mediu cel putin.Ca are haz pe la gratare si pe la baute asta e altceva,nu va opreste nimeni sa fiti in gsca dar niciodata antrenor la Craiova.Sint oricind 10 mai buni ca el in orice moment pe postul asta.Hai Craiova!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează