FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, poziție fermă: „Raportul ministrului e neconstituțional. Nu ai cum să faci așa ceva”

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 07:18

Mihai Rotaru, patronul celor de la CS Universitatea Craiova, club care tocmai a rămas fără antrenorul Corneliu Papură, creionează strategia echipei pentru săptămânile următoare, în care fotbaliștii vor reveni la antrenamente după două luni de pauză forțată. 

 Finanțatorul alb-albaștrilor a comentat condițiile de izolare pe care jucătorii vor trebui să le respecte în perioada următoare:

„Am spus-o de la început este un nonsens ca jucătorii să fie obligaţi să intre în izolare împreună cu cei cu care locuiesc. Din punctul nostru de vedere, raportul jurudic pe care îl avem pe acest ordin al ministrului este neconstituţional. Gândiţi-vă că un jucător are soţia care lucrează, cum să se izoleze împreună cu ea?

Adică, practic, obligă persoana respectivă să se izoleze acasă, nu ai cum să obligi aşa ceva. Nu ai cum să obligi un alt om să se izoleze pentru activitatea celuilalt”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit TV Telekom Sport.

Vezi AICI toate detaliile despre ordinul emis de Ministerul Tineretului și Sportului cu privire la reluarea antrenamentelor

VIDEO. Papură, OUT de la Craiova! Anunțul făcut de olteni + cu cine negociază Rotaru

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

CRAIOVA. Mihai Rotaru, prima reacție după despărțirea de Corneliu Papură: „Am fost șocați!”

EXCLUSIV Cosmin Contra, ținta principală a Craiovei! Ar fi bătut palma deja cu Mihai Rotaru!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  08 Mai 2020, 09:58

Corect. De acord. Dintre toti patronii de 'A' este unul care mai si gandeste. Pe bune.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează