FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID

Mihai Rotaru, pus pe glume înainte de Universitatea Craiova - Rapid: „Nici nu știau ce vor! Domnul Șucu cerea experiență VIP. Îi aducem și mobilă de la Ikea”

Mihai Rotaru +49   FOTO
Mihai Rotaru

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 23:44 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 03:22

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a prefațat duelul cu Rapid, din runda secundă a play-off-ului. În discurs a fost strecurată și o glumă la adresa lui Dan Șucu.

  • Universitatea Craiova - Rapid se joacă sâmbătă, de la 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în etapa a doua play-off-ului Superligii. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis la TV pe Prima Sport, Digi Sport și Orange Sport.

În urmă cu o săptămână, Dan Șucu îi solicita patronului oltenilor să asigure fanilor rapidiști prezenți pe stadionul „Ion Oblemenco” accederea în sectoarele centrale ale Peluzei Sud, în primul inel, pentru o vizibilitate sporită, dar și pentru ca echipa lor favorită să beneficieze de o susținere mult mai intensă.

Cristi Balaj, ieșire devastatoare după egalul cu Sepsi: „Ce vrei?! Nu vă e rușine? Suntem în haită aici?”
Sepsi - CFR Cluj 1-1
Cristi Balaj, ieșire devastatoare după egalul cu Sepsi: „Ce vrei?! Nu vă e rușine? Suntem în haită aici?”

Așa cum GSP.ro a anunțat, Mihai Rotaru nu a făcut concesii, astfel că galeria Rapidului va sta în aceeași zonă în care au stat toți suporterii oaspeți în acest sezon, în colțul peluzei, în zona superioară, mai exact în sectorul 17 al arenei.

Mihai Rotaru, înainte de Universitatea Craiova - Rapid

„Suporterii trebuie să aibă acces la stadion și la meci. Cei de la Rapid, la noi, pe «Oblemenco», n-au venit până acum mai mult de 800. Până ieri au vândut 1.000 de bilete, azi au mai vândut vreo 20. Le-am dat accesul la platforma noastră noastră. Ei au bilete jos, sus, peste tot. Au 1.900 de bilete în sector!

Domnul Șucu a cerut foarte multe. Ei nici nu știau ce vor. Voiau să stea jos. Domnul Șucu voia să aibă experiența galeriei, dar la nivel de VIP.

Având în vedere că e domnul Șucu, i-am acordat și această șansă. Dacă e nevoie îi aducem și mobilă de la Ikea”, a glumit Mihai Rotaru, la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Noi ne luptăm acum cu CFR, Rapid, Farul și Sepsi, ca să nu mai ignor pe cineva. A fost o neînțelegere. Nu se pune problema, pe Gică Hagi îl iubesc. E prietenul meu și țin la el. N-a fost intenția de a-l ofensa. Va stabili principala contracandidată la locul 2 și challengerul la titlu
- Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova

VIDEO. Directorul Gazetei Sporturilor, despre lupta la titlu: "CFR este condamnată să câștige. Cine pierde în U Craiova - Rapid riscă să piardă și locul doi. Farul-FCSB este un meci de 1X2"

Citește și alte știri din Superligă:

Proaspăt refăcut după accidentare, Chiricheș se gândește la viitor: „Mă bate gândul să merg în Italia!”
FCSB
Proaspăt refăcut după accidentare, Chiricheș se gândește la viitor: „Mă bate gândul să merg în Italia!”
Presiune pusă de președinte, înainte de Sepsi - CFR: „E greu să digerăm un eventual pas greșit”
Sepsi - CFR
Presiune pusă de președinte, înainte de Sepsi - CFR: „E greu să digerăm un eventual pas greșit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
saruman2024
saruman2024  •  30 Martie 2024, 14:05

Glume de ,,prazar ‘’…… ce sa i ceri ?

aspida
aspida  •  30 Martie 2024, 10:49

Toti argatii au boala ironiilor ieftine si nereusite

atthur
atthur  •  30 Martie 2024, 09:35

Ce mi-ar plăcea să-l văd pe dop de plută-vânzătorul de canapele in galeria indoliata!!! Și să-i bată și Craiova,și jandarmii!!! Doamne ajută și AMIN...!!!...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează