FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru îl bagă în ședință pe Ivaylo Petev: „Să vedem ce soluții avem!” + moment delicat petrecut luni: „Bă, ia dați-mi imaginile!”

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a transmis va purta o discuție serioasă cu antrenorul Ivaylo Petev (48 de ani).
Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a transmis va purta o discuție serioasă cu antrenorul Ivaylo Petev (48 de ani).

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 17:43 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 19:53

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a transmis în această seară că va purta o discuție serioasă cu antrenorul Ivaylo Petev (48 de ani).

CS Universitatea Craiova a câștigat un singur meci dintre cele 5 disputate în anul 2024. Finanțatorul Mihai Rotaru nu are cum să fie fericit. A anunțat că va avea o ședință cu antrenorul bulgar Ivaylo Petev.

Decizia lui Becali care-l poate distruge pe Florinel Coman: „Asta îl obosește. E foarte greu”
FCSB
Decizia lui Becali care-l poate distruge pe Florinel Coman: „Asta îl obosește. E foarte greu”

Mihai Rotaru și Ivaylo Petev intră în ședință

„Obiectiv pentru Ivaylo? Obiectivul va veni în urma unei sesiuni de analiză. Vom face o analiză a ceea ce s-a întâmplat: unde suntem, de ce am ajuns unde am ajuns și care sunt planurile. În funcție de concluzii vom putea pune obiective. În continuare, podiumul și Cupa României rămân obiective pentru Universitatea Craiova în acest sezon.

Sunt lucruri tangibile, la înjumătățire suntem la 3 puncte de locul 3 și mai sunt 4 meciuri din sezonul regulat. Nu s-a pierdut totul, nu suntem fără șanse. Suntem cu șanse reale la locul 3 și la Cupa României, având în vedere că vom juca sfertul și semifinala acasă.

Întotdeauna vom fi până la capăt cu antrenorul în funcție și îl vom sprijini cu ceea ce putem. Întotdeauna am încercat să construim tot contextul astfel încât antrenorul să se simtă sprijinit.

Tocmai de aceea am evitat să angajez un director sportiv sau un președinte pe zona sportivă, ca să nu existe un conflict cu antrenorul în funcție, pentru că de obicei ei se bat cap în cap. Atunci folosesc antrenorul ca director sportiv, el trebuie să-și creeze echipa, lotul, eu doar să ajut. 

Vă dau exemplul Blesa. Au fost 3 jucători propuși, l-am întrebat pe care-l vrea. A zis Blesa și pe el l-am luat.

În funcție de ceea ce vom discuta, vom trage concluziile. Prima dată să vedem unde suntem și ce soluții avem. Nu ne putem apuca să facem fiecare cazuistică în parte, ne-ar lua două zile”, a spus Mihai Rotaru la „Digi Sport Special”. 

Mihai Rotaru a negat zvonurile că Petev ar fi lipsit de la antrenamentul de luni al echipei: „A doua zi după meci sunt două categorii de activități. Rafacere și intrarea la masaj cu cei care au jucat mai mult de 70 de minute. Și un antrenament pentru cei care nu au fost folosiți. Este un neadevăr, să nu zic că e o minciună, că nu a fost prezent. Chiar am întrebat și eu, le-am zis «Bă, ia dați-mi imaginile!». Nu discutăm despre rezilieri. Avem o discuție din care trebuie să înțeleg ce s-a întâmplat”.

VIDEO. Gigi Becali, patronul FCSB, nu se teme de FC Botoșani: „Dacă mă bate, mă las de fotbal!” + Ce spune despre Rapid, CFR Cluj și CSU Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Staff-ul lui Dinamo, vești după accidentările suferite de „câini” cu Oțelul » Ce s-a întâmplat la antrenamentul de azi
DINAMO
Staff-ul lui Dinamo, vești după accidentările suferite de „câini” cu Oțelul » Ce s-a întâmplat la antrenamentul de azi
Iosif Rotariu, încântat de un jucător de la FCSB: „Are calități foarte multe. Va ajuta echipa”
FCSB
Iosif Rotariu, încântat de un jucător de la FCSB: „Are calități foarte multe. Va ajuta echipa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  21 Februarie 2024, 15:42

Bla, bla, bla. Contraperformantele de la CSU au un singur numitor comun : patronul. Degeba cauta vinovati in alta parte...

Karkaleki
Karkaleki  •  20 Februarie 2024, 22:06

Si eu i-as baga, pe amindoi. In ... sedinta. Desigur

kuba.fcu
kuba.fcu  •  20 Februarie 2024, 21:18

Ador când plâng moqosenii și Mieita rade de ei ! Buahahhahhahahahahaaaaa

Vezi toate comentariile (8)
Comentează