FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a anunțat întăriri la FCSB: „Vom aduce doi fotbaliști. Vă divulg numele”

Mihai Stoica, manager general FCSB
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 08:31 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 08:37

Mihai Stoica (55 de ani), manager general la FCSB, a susținut o conferință de presă în care a anunțat întăriri pentru lotul antrenat de Toni Petrea (45).

Întrebat despre posibile achiziții în zona centrală a apărării, acolo unde FCSB este descoperită, Mihai Stoica i-a încadrat la capitolul „întăriri” pe Lucian Filip (30 de ani) și Dragoș Nedelcu (23), care nu au mai jucat din iunie.

„Vom aduce doi fotbaliști care vor dubla posturile pe care evoluează Miron și Cristea. Nu acum, în perioada de transferuri, ci prin a doua jumătate a lunii octombrie sau chiar la începutul lui noiembrie. Unul este născut în 1990, stângaci, altul în 1997, dreptaci, lovește mingea cu ambele picioare. Ambii pot juca și fundaș central și mijlocaș. Vă divulg și numele: Lucian Filip și Dragoș Nedelcu”, a declarat oficialul FCSB.

Accidentați cu CFR Cluj

Dragoș Nedelcu și Lucian Filip s-au accidentat în timpul aceluiași meci, înfrângerea cu CFR Cluj (0-1) de la jumătatea lunii iunie. Cei doi au suferit rupturi de ligamente, accidentare gravă, care necesită perioade de recuperare îndelungate. Filip și Nedelcu sunt mijlocași centrali la bază, însă aceștia au fost folosiți și pe postul de fundaș central la FCSB.

Singurii fundași centrali de meserie din lotul roș-albaștrilor sunt Andrei Miron, Iulian Cristea și Ștefan Cană. Pe acel post, FCSB a mai improvizat, folosindu-i pe Marius Briceag și Aristidis Soiledis, ambii fundași stânga.

VIDEO. Mihai Stoica: „Ne-am înțeles pentru împrumutul lui Adrian Petre!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Jucăm X solist la FCSB - Dinamo? Cifrele de monitorizare arată că cele două echipe sunt la același nivel la aproape toate capitolele

Jucător propus în direct la FCSB: „Aștept o ofertă de la Gigi Becali! Va regreta mulți ani dacă nu-l ia”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
sirius8121955
sirius8121955  •  02 Octombrie 2020, 20:13

Va bateti joc de suporteri faptul ca ii aduceti, ca fundasi, pe cei doi mijlocas este nepăsare, indiferenta, fata de meciurile din campionat si mistocareala si dispret la adresa suporterilor.

100002473541087
Danut Ognean  •  02 Octombrie 2020, 17:41

memeule mult succes la locul 8!

978828435495607
Darius Tit  •  02 Octombrie 2020, 14:41

Fundasi centrali de meserie astia 2....traiesti in alta dimensiune d-le Stoica....campionatul se castiga cu fundasii...filmul sf in care traiti: ...mijlocasii sunt fundasi...urmeaza inca un an dezastru...unde-i Doamne Sukala, Goian, Ghionea....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează