FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC ARGEȘ 1-1

Mihai Stoica a provocat zâmbete în studio, când a comentat răfuiala Neagoe - Croitoru: „În situații din astea știu exact ce trebuie să faci”

Mihai Stoica (în dreapta) / Captură Orange Sport +10   FOTO
Mihai Stoica (în dreapta) / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2022 08:53 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 09:48

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, cunoscut pentru reacțiile sale temperamentale avute de-a lungul timpului, a analizat răfuaiala dintre Marius Croitoru și Eugen Neagoe, petrecută la finalul partidei U Cluj - FC Argeș 1-1.

Invitatul lui Dan Udrea la Orange Sport, Mihai Stoica a comentat în stilu-i caracteristic conflictul iscat pe gazonul de pe „Cluj Arena”, provocând zâmbete în momentul în care a recunoscut că „are experiență” în astfel de situații. 

Imagini incredibile: Eugen Neagoe a sărit la Marius Croitoru pe teren! De la ce ar fi plecat scandalul
U Cluj - FC Argeș 1-1
Imagini incredibile: Eugen Neagoe a sărit la Marius Croitoru pe teren! De la ce ar fi plecat scandalul

MM Stoica, despre răfuiala Neagoe - Croitoru: „Trebuie să arăţi că eşti nervos când eşti într-o situaţie din asta”

Nu se băteau, nu era vorba de bătaie. Trebuie să arăţi că eşti nervos când eşti într-o situaţie din asta. Îţi spun din propria experienţă. Arbitrul a făcut bine, a contribuit, e OK. Ei asta trebuie să facă. Trebuie să încerce să aplaneze, chiar şi după ce se termină meciul. 

Eu nu cred că recomandarea este să te dai la o parte. E o mare tâmpenie. Oamenii pot să facă şi prostii. Să presupunem că se ajunge şi la corecţii fizice. Dacă poţi să previi aşa ceva, este foarte bine. Dacă arbitrul intervine, nu se ajunge la aşa ceva.

Dacă ăia îşi scot dinţii şi arbitrul se uită... Recomandarea este greşită, trebuie să intervii”, a spus MM Stoica în emisiunea „Sport Report”.

+6 FOTO

Neagoe s-a dat la Croitoru

La finalul meciului, antrenorii Eugen Neagoe (55 de ani) și Marius Croitoru (42) au fost la un pas să se încaiere. După ultimul fluier al lui Andrei Chivulete, Neagoe a fost deranjat de ceva ce i-a spus Croitoru și a vrut să fugă nervos spre tehnicianul lui FC Argeș

Antrenorul lui „U” a fost oprit și calmat de oameni din ambele tabere. După câteva schimburi de replici de la distanță, cei doi s-au împăcat. Au dat mâna și a părut că au reglat conturile pe teren

„Nu s-a întâmplat nimic, eram supărat, poate era și el, dar nu s-a întâmplat nimic, am și dat mâna. El mi-era adversar ca jucător, era un băiat OK, n-am nicio problemă cu el”, a încercat Neagoe să minimalizeze incidentul.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO // UPDATE Imagini incredibile: Eugen Neagoe a sărit la Marius Croitoru pe teren! De la ce ar fi plecat scandalul

OFICIAL CFR Cluj își vinde un jucător: „A fost activată clauza” » Câți bani primește campioana

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează