FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, supărat pe un titular din FCSB - FCU Craiova: „El e vinovat, nu altcineva”

Adrian Șut, FCSB // foto: Imago Images
Adrian Șut, FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 17:58 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 18:32

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a vorbit despre situația „închizătorului” Adrian Șut (22), anunțat titular în această seară, în duelul cu FCU Craiova.

Adrian Șut, fotbalist transferat de FCSB în vara lui 2019, a fost împrumutat de roș-albaștri la Academica Clinceni pentru sezonul 2019/2020.

Mihai Stoica, managerul general al actualei vicecampioane, susține că pe parcursul acelei stagiuni mijlocașul defensiv a fost forțat să joace, în ciuda faptului că era măcinat de dureri la genunchi. Acest lucru și-ar fi lăsat amprenta asupra mijlocașului, care nu ar fi trecut total peste problemele avute nici până în prezent.

Chiar și așa, Adrian Șut este o piesă de bază în echipa FCSB-ului în actualul sezon. Are 13 apariții în Liga 1 și este titular în meciul pe care FCSB îl va juca în această seară cu FCU Craiova.

FCSB - FCU Craiova 2-2 » Egal bun pentru CFR Cluj pe Arena Națională
FCSB - FCU Craiova
FCSB - FCU Craiova 2-2 » Egal bun pentru CFR Cluj pe Arena Națională

Mihai Stoica: „Șut a fost forțat să joace la Clinceni cu probleme la genunchi”

„Șut niciodată nu a mai fost 100% fizic după problemele imense pe care le-a avut. Fiind deja jucătorul nostru, a fost forțat să joace la Clinceni cu probleme la genunchi. A venit praf la noi. Îl durea genunchiul, a fost forțat să joace.

Bine, el e vinovat, nu altcineva, că nu i-a pus nimeni pistolul la tâmplă. I-am spus: «nu pot să cred că tu, știind că ești jucătorul nostru și că urma să vii să joci la noi, în Cupele Europene, ai jucat acolo cu dureri mari la genunchi». Îl vedeam că aleargă cumva, nu înțelegeam... în fine”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, pe Telekom Sport.

Oricum, Șut își va pierde locul de titular în echipa FCSB-ului odată cu înregimentarea lui Malcom Edjouma, „închizător” în schimbul căruia FCSB a plătit 330.000 de euro. Zilele trecute, după ce a rezolvat transferul lui Edjouma, patronul Gigi Becali a transmis că „nu o să mai fie Șut titular”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Greșeală gravă de arbitraj în FC Argeș – Clinceni » Fatai, în poziție neregulamentară înainte de marca golul decisiv

Schimbare neașteptată la Dinamo » Măsura luată special pentru meciul cu Botoșani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
spinoza
spinoza  •  07 Februarie 2022, 00:12

Sut este cel mai slab jucator din lotul echipei! Nu joacă nimic de foarte multă vreme. Gigi doar il vra in echipă, dar nu-i de FCSB!

snooker
snooker  •  06 Februarie 2022, 19:55

***. ***. Ajunge!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  06 Februarie 2022, 19:03

Acum e si kinetoterapeut *** asta ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează