FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID-POLI TIMIŞOARA 1-0

Mihai Stoica: "Ar fi o mare lovitură ca Rapid să piardă meciul cu Poli la masa verde"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Managerul Unirii Urziceni salută decizia Comitetului Executiv din cadrul FRF şi comentează conflictul iscat în urma legitimării lui Varga şi Bălan.

"E bine că se amînă etapa viitoare. E o decizie în interesul fotbalului. Noi nici astăzi nu avem unde să ne antrenăm din cauza vremii nefavorabile. În privinţa acestei etape, ne-am luat deja măsuri. Vom pleca încă de vineri la Timişoara. Sper să nu fie probleme cu traficul aerian",  a declarat Mihai Stoica la GSP TV PLUS.

Ar fi o mare lovitură pentru Rapid să piardă meciul cu Poli Timişoara la masa verde. Am înţeles că Varga şi Bălan nu vor mai avea drept de joc în prima ligă sezonul acesta. Mare păcat! Sînt jucători foarte valoroşi, de echipa naţională", a adăugat managerul campioanei României.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (3)
 •  11 Martie 2010, 15:34

drept la munca sa nu aiba COPOS nu cei doi juctori.Copos este un om cu idei iar oameni cu idei se numesc IDIOTI.imi pare rau de cei doi jucatori pt ca nu sunt multi jucatori romani ca si ei.a avut atata timp la dispozitie de ce nu facut transferul

 •  11 Martie 2010, 14:54

bha stelistule,,,mars,.

 •  11 Martie 2010, 14:53

sugi............... MM

Vezi toate comentariile (3)
Comentează