FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - STEAUA 0-1

Mihai Stoica: "Au fost şi relaţii tensionate între mine şi Lăcătuş". Vezi care au fost şi cum au fost rezolvate!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2010 00:00

Mihai Stoica a povestit la Fanatik Show, de la DigiSport, momentele relaţiei sale cu Marius Lăcătuş, atît cele plăcute cît şi cele mai tensionate.

 

"În campionatul 2001-2002, înainte de începerea returului a venit Lăcătuş şi eu am mizat pe personalitatea lui ca jucător şi rezultatele lui au fost incredibile. Relaţiile au fost extraordinare şi s-au păstrat acestea.

În 2005 Lăcătuş a acceptat propunerea noastră de a deveni preşedintele Stelei. Atunci s-au răcit relaţiile dintre noi, dar nu s-au deteriorat în sensul de a mai vorbi. El voia să antreneze, nu se regăsea în funcţie de conducere. O singură dată eu am făcut nişte referiri la Steaua cînd el antrenor şi el a fost deranjat. Conflictul s-a încheiat după ce l-am sunat eu şi i-am explicat exact ce voiam să spun.

Apoi, iar a urmat o perioadă în care nu am mai ţinut legătura pentru că eram în tabere adverse.

În acest moment pentru mine, Lăcătuş este antrenorul echipe şi eu nu negociez cu nimeni.

Lui Lăcătuş i-am zis de Maftei la Tg. Mureş şi a spus că are nevoie de un asemenea jucător pentru că este polivalent", a spus Stoica la Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
chiorul
chiorul  •  22 Noiembrie 2010, 21:23

Ca om MM-ul e' o mizerie. Se vrea elevat dar nu este, are caracter infect si comportament de huligan (aduceti-va aminte ca a lovit un suporter). Dar ca manager, e de departe cel mai bun din forbalul nostru. Face pe dracu-npatru ca echipa la care activeaza sa castige. Se vaieta, plange, urla, se "prostitueaza"... Si-ar vinde si sufletul doar sa castige. Asta este MM-ul si se descurca extraordinar in haznaua in care se invarte.Poate sa-l condamne cineva?

mario_conte2008
mario_conte2008  •  22 Noiembrie 2010, 20:34

ce plm ma,maftei sa stea in plm acolo la urziceanca ca ala nu are fata de liga.si apoi maftei e jucatorul lui rapid nu al stelei asa ca mai bine lipsa,mm daca ai inceput cu d'astea mai bine pleaca de unde ai venit si lasa-ne. lasa-l pe lacatus i pace sa isi faca treaba si daca pleci ia-l si pe cioban cu tine.

dellux
dellux  •  22 Noiembrie 2010, 19:23

asa club asa conducator si-a gasit; ce, asta-i Steaua noastra care a luat CCE? Nu asta-i steaua lui Becali.acum a adus si un circar la echipa!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează