FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FC VOLUNTARI 2-2

MM Stoica, în „război” cu Voluntari și Ciobotariu: „Ascunde ceva! Au tras de timp să o retrogradeze pe Chindia”

Mihai Stoica, la Orange Sport
Mihai Stoica, la Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2023 22:41 / Actualizat vineri, 19 mai 2023 22:43

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, s-a declarat nedumerit de tactica lui FC Voluntari din meciul cu Chindia, încheiat la egalitate, 2-2, rezultat care i-a retrogradat pe dâmbovițeni. 

MM Stoica a avut un discurs acid la adresa ilfovenilor, mai ales că jucătorii lui Liviu Ciobotariu au tras de timp în finalul confruntării cu Chindia. Oficialul de la FCSB nu a uitat că Voluntari i-a încurcat pe roș-albaștri sezonul trecut, în penultima etapă, când au remizat, 2-2, rezultat care a transformat-o pe CFR Cluj în campioană. 

Epilogul luptei pentru salvarea de la retrogradare » Imaginile durerii la Târgoviște: jucătorii Chindiei, în lacrimi + Sărbătoare la FC Argeș
PLAY-OUT
Epilogul luptei pentru salvarea de la retrogradare » Imaginile durerii la Târgoviște: jucătorii Chindiei, în lacrimi + Sărbătoare la FC Argeș

Mihai Stoica, după ce a văzut tactica lui FC Voluntari: „Pentru mine ascunde ceva”

„Voluntariul este echipa care anul trecut a sacrificat Cupa României, unde avea mari bonusuri, băgând toată echipa cu noi, a dat golul 2 din ofsaid și a făcut-o pe CFR Cluj campioană. OK, foarte bine că și-a apărat șansele corect, este extraordinar, dar în momentul în care tragi de timp ai o problemă. 

Nu este bizar că au tras de timp. Pentru mine nu e bizar, pentru mine ascunde ceva. Tu ai neapărat nevoie să faci egal cu Chindia, cum ai avut neapărat nevoie anul trecut să faci egal cu FCSB, deși nu te ajuta cu nimic. Nu știu ce o fi, habar n-am. 

Ideea este în felul următor: niciodată de când sunt în fotbal n-am văzut o echipă să retrogradeze cu atât ghinion cât a avut Chindia. S-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Hermannstadt, cu Petrolul. A luat gol la ultima fază a meciului cu Botoșani. Cu acel punct ar fi fost salvată. Până și faptul că FC Argeș a egalat-o pe UTA în minutul 114 a făcut-o să pice”, a precizat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Liviu Ciobotariu, după Chindia - FC Voluntari 2-2: „Nu am venit să retrogradăm pe nimeni”

Ulterior, Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a venit la flash-interviu. Acesta s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa a ratat victoria și, implicit, șansa de a încheia play-out-ul pe prima poziție. 

„Până la urmă, am rămas cu satisfacția că nu ne-a învins nimeni în play-out, avem 13 meciuri consecutive fără înfrângere. M-aș fi bucurat să terminăm pe primul loc, am fi jucat acasă. Așa va trebui să facem deplasarea la Craiova, nu va fi ușor.

Îmi pare rău că i-am retrogradat, nu am venit aici să retrogradăm pe nimeni, ci să ne jucăm șansa de a termina pe primul loc”, a transmis Ciobotariu.

Mihai Stoica: „Ciobotariu a luptat să o retrogradeze pe Chindia!”

Numai că MM Stoica n-a „gustat” explicațiile lui Ciobotariu. 

„Ciobotariu zice că s-a luptat pentru locul 1. Nu! El s-a luptat ca să încurce Chindia, clar. Și dacă pierdea meciul ăsta, să presupunem că nu trăgea de timp și pierdea, tot pe locul 3 în play-out termina. A tras de timp ca să o retrogradeze pe Chindia. Punct”, a reacționat MM după ce a văzut declarațiile antrenorului. 

Citește și: 

Decizie crucială în „decisivul” pentru salvare: VAR-ul a salvat-o pe FC Argeș!
FC ARGEȘ - PETROLUL
Decizie crucială în „decisivul” pentru salvare: VAR-ul a salvat-o pe FC Argeș!
Sperietură serioasă la Târgoviște » Medicii au intervenit de urgență la vestiare
CHINDIA - FC VOLUNTARI 2-2
Sperietură serioasă la Târgoviște » Medicii au intervenit de urgență la vestiare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
DjimZmit
DjimZmit  •  20 Mai 2023, 23:28
Postat de emil1986 pe 20 Mai 2023, 08:02

Nu-i vorba de oftica, e vorba de realitate. Daca stii ce-i aia.

Cand o echipa se da la o parte - nu e bine...cand nu se da la o parte - iar nu e bine... Cum e bine, ma rog?

laur33
laur33  •  20 Mai 2023, 16:18

Auzi la el frate. O echipa care își apară corect șansele indiferent ca joaca cu o pretendenta la titlu sau cu o candidata la retrogradare, inseamna ca ascunde ceva. Auzi mentalitate de ***. Bai ăștia mulți care țineți cu FCSB! Ba nu va e rușine ma cu MM Stoica?!!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  20 Mai 2023, 15:08

Me Me e de multe ori in razboi cu limba romana si cu corectitudinea in fotbal. Punct.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează