FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-0

Chiar dacă a pierdut, Mihai Stoica o laudă pe CFR Cluj: „A făcut cea mai bună partidă din acest sezon. Rezultatul nu are nicio legătură cu ce s-a jucat în teren”

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, crede că CFR Cluj a făcut, sâmbătă seară, cea mai bună partidă a sezonului, în ciuda faptului că trupa din Gruia a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-1.
Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, crede că CFR Cluj a făcut, sâmbătă seară, cea mai bună partidă a sezonului, în ciuda faptului că trupa din Gruia a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-1.

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 08:11 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 11:07

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, crede că CFR Cluj a făcut, sâmbătă seară, cea mai bună partidă a sezonului, în ciuda faptului că trupa din Gruia a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-1

CFR Cluj a cedat în deplasarea din Bănie cu Universitatea Craiova și a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie în Superliga. Unicul gol al partidei a venit în minutul 90, când bonsniacul Elvir Koljic l-a învins pe Răzvan Sava cu un șut plasat, din interiorul careului. 

Transfer bombă în Superligă?! Alibec vrea să renunțe la bani ca să nu rateze Euro 2024 » Are o singură echipă în minte!
ROMÂNIA LA EURO 2024
Transfer bombă în Superligă?! Alibec vrea să renunțe la bani ca să nu rateze Euro 2024 » Are o singură echipă în minte!

În ciuda faptului că CFR Cluj a pierdut, Mihai Stoica, oficial la FCSB, consideră că meciul din Bănie a fost cel mai bun făcut de trupa lui Andrea Mandorlini în acest sezon. 

Mihai Stoica o laudă pe CFR Cluj, chiar dacă trupa ardeleană a pierdut în deplasare cu Universitatea Craiova 

„CFR Cluj a făcut cea mai bună partidă din acest sezon. Pe Tachtsidis nu l-am văzut atât de activ pe faza ofensivă niciodată.

A fost unul dintre cele mai bune jocuri pe le-a făcut el la CFR Cluj. Se întâmplă câteodată să nu intre, să ai ocazie după ocazie, dar să iei şi gol în ultimul minut e prea de tot. 

E un rezultat care n-are nicio legătură cu ce s-a jucat în teren”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport

În urma acestei victorii, Universitatea Craiova a egalat-o la număr de număr de puncte pe CFR Cluj. Ambele formații au câte 32 de puncte. Lider este FCSB, cu 37 de puncte și un meci mai puțin disputat. Roș-albaștrii o înfruntă pe Arena Națională pe Oțelul Galați în această etapă de campionat. 

Citește și: 

Nicușor Bancu, sincer după victoria cu CFR Cluj: „Echipa mai norocoasă a câștigat”

Mandorlini, descumpănit după Craiova - CFR: „Fotbalul nu e corect uneori”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  03 Decembrie 2023, 14:38

GSP accentuează din spusele lui Meme doar partea cu rezultatul care "nu a avut de-a face cu ce a fost pe teren" - de parcă Craiova ar fi singura care a făcut, iată, un rezultat bun fără a juca bine (Despre ultimele meciuri ale Fcsb ce ziceți?). Meme a mai observat, perfect real și interesant, că Universitatea Craiova este "kriptonita" CFRului (prin analogie cu minereul cosmic care îi era fatal lui Superman în film), oltenii luând mereu puncte -chiar și la Cluj- CFRului, în meciuri decisive, pe finaluri de meci. Așa cum, mai zicea Meme, Fcsbul este (a fost) kriptonita Craiovei iar CFRul Cluj este (a fost) kriptonita Fcsbului... Interesant, dar mai toate echipele au -pentru o vreme măcar- câte un adversar "de tradiție" în fața căruia pierd puncte, uneori inexplicabil sau nemeritat de-a dreptul, în adevărate "serii" de rezultate negative.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează