FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

VIDEO EXCLUSIV // Mihai Stoica, descris în termeni duri: „MM e un tip fals! Să-și pună întrebarea asta”

Mihai Stoica, FCSB
Mihai Stoica, FCSB

Articol de - Publicat luni, 31 august 2020 18:20 / Actualizat luni, 31 august 2020 18:26

Fostul arbitru Dan Dragoș Crăciun (67 de ani) a vorbit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor despre Mihai Stoica (55), directorul sportiv de la FCSB.

- V-ați făcut mulți prieteni în fotbal?
- Foarte mulți! Nu vă închipuiți câți mă sună, mă vizitează, mă susțin! Uite, dintre conducătorii de azi îl prețuiesc mult pe Vali Argăseală, cu care discut deseori. E un om de calitate, cu mare bun-simț. Spune multe faptul că poate colabora cu MM Stoica. Asta arată și înțelepciune.

- La ce vă referiți?
- MM e un tip fals. A știut însă să intre pe sub pielea lui Becali. Nu uitați episodul Oțelul! L-a săpat pe Marius Stan până i-a luat locul de președinte la Galați. Una spune în față, alta face pe la spate. Să nu credeți că procedează altfel la FCSB! A distrus multe cariere de jucători și antrenori. De exemplu, de ce a plecat Dică? Să vă povestească! Trăiește! N-am discutat niciodată cu el, dar nu-s prost să nu văd niște lucruri. Rezultatele vin de la munca tuturor celor care încasează salariu. Dacă unii umblă cu falseturi echipa se duce pe copcă! Să-și pună MM întrebarea de ce FCSB n-a mai câștigat titlul de 5 ani. N-are nicio vină, nu? Bine, magazionerul e vinovat!

Crăciun: „S-a trezit să-l ironizeze pe Pompiliu Popescu”

- Cu MM ați interacționat și personal?
- Eram vicepreședinte la Comisia Medicală FRF, adjunctul lui Pompiliu Popescu. Am fost împreună la vreo șapte congrese FIFA de specialitate. Pompiliu e unul dintre cei mai buni medici sportivi. Iscusința lui în domeniu e inegalabilă. Iar MM s-a trezit să-l ironizeze și să-l atace că e ginecolog. Am intervenit la o emisiune TV și i-am spus direct: „Nu aveți nicio calitate și pregătire medicală ca să-i dați o catalogare lui Pompiliu Popescu”. Vorbește, mă, de conducători, de jucători! Dacă Pompi era prost, rezista 25 de ani la națională? Îl zbura Mircea Sandu în secunda doi!

Jean Pădureanu și Gheorghe Ștefan, caracterizați de un fost arbitru: „Foarte darnic” vs. „Și-a iubit propria persoană!”

Drama unui fost arbitru român, rămas fără piciorul drept: „M-am prăbușit în casă. Comă diabetică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  01 Septembrie 2020, 11:45

Ce mare adavar a spus domnul Craciun,privind persoana lui MM stoica. Cele spuse de domnul Craciun despre fotbalul romanesc,sint valabile si in actualul campionat.

802979939873029
Jack Willson  •  31 August 2020, 21:41
Postat de p.rares pe 31 August 2020, 19:55

MM este un om parsiv, un om de nimic,un individ care face mult rau FCSB.

Suporterii lui Dinamo ar apune ca e un om de mai mult de 2 scuipati :)) =))

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  31 August 2020, 21:00

Dar cine este Crăciun ăsta? Zice că nu este prost! Să lase pe alții să îl"aprecieze"!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează