FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica, Dică şi Maicon în conferinţă de presă

razvan stanca, nicolae dica +11   FOTO
razvan stanca, nicolae dica

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 17:36

Mihai Stoica împreună cu achiziţiile Stelei din această iarnă au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit despre obiectivele echipei din acest retur şi despre ultimele noutăţi apărute în Ghencea.

Fost preşedinte la Oţelul, MM nu a vrut să comenteze decizia LPF de a anula meciul dintre gălăţeni şi cei de la Pandurii, dar crede că echipa antrenată de Dorinel Munteanu nu mai poate pierde titlul. El atrage şi atenţia asupra faptului că "roş-albaştrii" au nevoie de un rezultat pozitiv la Craiova: "Cred că Oţelul nu mai poate pierde primul loc. Programul din acest retur este unul complicat. Meciul de la Craiova este capital pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon.

MULŢUMIT DE ACHIZIŢII

MM e mulţumit jucătorii veniţi în această iarnă şi spune că are mare încredere în ei. Unul din favoriţii managerului este Marinescu, fotbalist care a avut evoluţii foarte apreciate în amicalele disputate de Steaua în această iarnă: "Sînt foarte mulţumit de achiziţii chiar dacă unii au venit mai tîrziu. Au venit jucători care vor aduce un plus echipei.
Pe Marinescu îl consider un nou transfer. A jucat prea puţin pentru a demonstra că are valoare. Poate să devină un jucător care să îşi pună amprenta pe jocul nostru".

Deşi recunoaşte că nu ştia foarte multe lucruri despre brazilianul Maicon, MM îl laudă pe jucătorul venit sub formă de împrumut de la Volin Luţk: "Referinţele sînt foarte bune. Nu-mi stă în obicei să aduc jucători pe care nu îi cunosc, dar acum era cazul. Cert e că are calităţi".

Oficialul Stelei exclude posibilitatea ca la echipa din Ghencea să se ajungă la o situaţia asemenănătoare celei de la Rapid, acolo unde duelul pentru titularizare dintre Bornescu şi Coman crează o tensiune suplimentară: "În scurta perioadă petrecută de Stanca cu noi am realizat faptul că este un jucător de echipă şi nu este un jucător care să creeze atmosferă dacă nu joacă".

MESAJ DE LA DICĂ PENTRU SUPORTERI

Unul din foştii idoli ai tribunelor din Ghencea a ţinut să le transmită un mesaj fanilor, pe care îi aşteaptă în număr mare la stadion: "Mi-aş dori ca fanii să vină în număr foarte mare la stadion. Alături de ei ne putem îndeplini obiectivele".

Fostul golgheter declară că a fost primit foarte bine în Ghencea şi prevede un viitor de succes acestei echipe: "Eu am fost primit foarte bine la Steaua. Eram învăţat cu acest club. Băieţii m-au primit foarte bine. Sper să reuşesc să evoluţii foarte bune. Cred că această echipă într-un an, doi, poate face performanţe în Europa.

"Am ales Steaua pentru că eu cred că putem să ne îndeplinim obiectivul şi să ajungem cît mai sus. Am un caracter puternic şi sper să fie bine. Orice jucător este de înlocuit" - Lucian Burdujan.

"După întîlnirea cu Gigi Becali mi-am dat seama că este o alegere bună să vin la Steaua" - Iliev

"Concurenţa va fi acerbă. Ciprian este un portar foarte valoros şi care a făcut un tur de campionat foarte bun. Eu îmi aştept şansele" - Răzvan Stanca

"Vrea ca acest ultimul transfer să fie de durată. O să dau tot pentru ca numele meu să fie cunoscut. Aşa gîndesc în prezent şi asta îmi doresc şi în viitor. Ştiu că acest campionat este unul bun, un campionat puternic" - Maicon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
pika17
pika17  •  24 Februarie 2011, 18:56

Si exact asta o sa primiti la Craiova, o µe capitala, cum sunteti voi obisnuiti de ceva vreme, ca sa n-o mai amintesc pe MIMI

lucica_nan
lucica_nan  •  24 Februarie 2011, 18:23

bafta

fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  24 Februarie 2011, 18:01

sincer singurul obiectiv ce mar face fericit este CUPA. nu cred in locul 2.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează