FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-1

Mihai Stoica: "Dumitrescu şi Dan Petrescu sînt cei mai stelişti dintre stelişti"

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2010 00:00

Mihai Stoica a comentat la Fanatik Show, de la Digi Sport, faptul că Ilie Dumitrescu şi-a dat demisia şi spune că acesta nu merita un asemenea tratament din partea fanilor stelişti.

 

" Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu sînt cei mai stelişti dintre stelişti. E normal să te simţi rănit după ce un antrenor cum e Piţurcă e primit foarte cald în Ghencea şi el a fost supus unui asemenea tratament", a spus Meme la Fanatik.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI KAPETANOS, ÎN STEAUA-ASTRA 1-1!


VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI MĂŢEL, ÎN STEAUA-ASTRA 1-1!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
mariusss10
mariusss10  •  21 Septembrie 2010, 00:15

daca auziti pe becali la televizor ca spune ca a luat 20 jucatori foarte valorosi si steaua nu joaca nimic voi il credeti pe cioban, cum ca e prost antrenorul, nu ca echipa are nevoie de omogenizare si jucatorii au nevoie de meciuri multe impreuna...cum am mai zis...voi care demiteti antrenori sunteti ca becali....daca pierdea steaua 10 meciuri mai ziceam, dar asa? echipa din 2006 stie vreunu de cat timp era formata si cat au jucat jucatorii aia impreuna pana sa faca performanta? nu cred

mariusss10
mariusss10  •  21 Septembrie 2010, 00:09

nu stim sa ne respectam valorile...pentru ce au facut jucatori ca hagi, ilie dumitrescu, lacatus, dan petrescu si altii ar trebui macar sa aveti rabdarea, voi care va credeti cei mai mari suporteri ai stelei, sa ii lasati sa experimenteze orice la steaua chiar cu riscul de a pierde meciuri multe...eu nu cred ca sunteti mai prejos decat gigi becali cu nimic, va tratati idolii la fel ca si el...macar pentru voi ar terbui sa insemne ceva oamenii astia... pacat

mariusgsl
mariusgsl  •  20 Septembrie 2010, 23:52

ASTAZI CRED CA SI DACA ERAU ACTIONARI, SPECTATORII AR FI STRIGAT IMPOTRIVA ANTRENORULUI, IN LOC SA INCURAJEZE ECHIPA. BRAVO ILIE DUMITRESCU! ESTI STELIST, NU MERCENAR. ATAT TIMP CAT DIN TRIBUNE SE AUD TAMPENII SI NU INCURAJARI JUCATORII, CARE PE LANGA FAPTUL CA SUNT SPORTIVI AU IN MOD SIGUR SI SUFLET DE ARTIST, NU VOR PUTEA JUCA. HAI STEAUA! ASTIA, DE FOC SA INJURE PE CINEVA, I-AR INJURA, DACA AR ACCEPTA SA ANTRENEZE, CHIAR SI PE IENEI SI IORDANESCU... HAI STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează