FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UNIREA URZICENI 1-1

Mihai Stoica: "E inadmisibil ce a făcut Tudor! Apostol parcă are încă un cap acum!" :X

Iulian Apostol, Apostol, Unirea Urziceni
Iulian Apostol, Apostol, Unirea Urziceni

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni, l-a criticat pe arbitrul Alexandru Tudor după meciul cu Rapid, încheiat cu scorul de 1-1.

"Nu ne-a snopit Rapid aşa cum a spus domnul Copos. E inadmisibil! Am dominat tot meciul, numai noi am fost pe teren în Giuleşti. Alexandru Tudor trebuia să dea fault în atac la  golul lui Adrian Iencsi, era fault clar. Uitaţi-vă la Apostol! Parcă are încă un cap acum!", a tunat Mihai Stoica la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ccipriani11
ccipriani11  •  28 Februarie 2010, 22:27

ce sclav, meme asta...dupa ce ca tudor a arbitrat mizerabil!!!! a furat din primul pana in ultimul minut....APROPO, DUPA JAFUL CU CFR(AMINTESC PT UNII DOAR PENALTY HEREA LA 1-1...EL DA SIMULARE...), CUM E POSIBIL SA FIE IAR DELEGAT LA MECIURILE RAPIDULUI??? PAI NOI SUNTEM COBAII LUI TUDOR??? NESIMTITULE, SA AI PARTE DE ATATA "BINE" CAT NE FACI NOUA IN FIECARE MECI

 •  28 Februarie 2010, 22:01

dupa ce ca e prost ca noaptea mai e si urat acum e si hidos apostol asta dar jucatorii nostri ce au patit dar nu a iesit nimeni pe post sa spuna bine ca a aparut manea care ca de obicei spune ca e un rezultat echitabil ,miorlai dar nu spune ce dur au jucat taranoii de la unirea muie si labistein mm stoica ca esti un gay nenorocit fzr o iubire fara margini

alpin
alpin  •  28 Februarie 2010, 21:48

Meme, tu te-ai nascut aseara?!? Tu nu stii de ce in stare Tudor?!? Doar era sluga voastra cand inca erai la Steaua!!! E in stare de orice!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează