FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SĂNĂTATEA CLUJ 4-0

Mihai Stoica e realist: "Victoria de azi n-are nici o valoare"

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 septembrie 2011 23:20

Dacă majoritatea steliştilor şi-au lăudat adversarii de astăzi din 16-imile Cupei mai mult din curtoazie, Mihai Stoica a fost ceva mai realist şi a declarat că victoria de azi din meciul cu Sănătatea Cluj n-are nici o importanţă pentru echipa sa.

Mihai Stoica spune însă că partida a fost una extrem de bună pentru jucători precum Dorinel Popa, Valeriu Lupu sau Ionuţ Năstăsie, care au debutat azi oficial pentru echipa roş-albastră.

"Din punct de vedere moral, acest meci n-are nici o valoare. Cu tot respectul pentru adversari, era o diferenţă mult prea mare între noi şi Sănătatea. N-are nici un fel de relevanţă acest meci. Mă bucur totuşi pentru jucători care au evoluat azi în primul meci oficial, toţi au făcut-o foarte bine.

Steaua e flămîndă după trofee şi de aceea ne dorim foarte mult ă cîştigăm Cupa. Dacă mă întrebaţi, campionatul e prioritar, însă după osecetă de trofee cum am avut noi în ultimul timp, trebuie să luptăm şi pe acest plan", a spus Mihai Stoica la televiziunea sportro.

Managerul general al Stelei s-a declarat încîntat după ce patronul Gigi Becali a reuşit astăzi să-l achiziţioneze pe Tibi Bălan: "Nu ştiam ce să-i mai spun lui Becali ca să-l aducă pe Tibi Bălan, argumentul principal a fost că Dan Petrescu şi-l doreşte la Kuban Krasnodar".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bluevibess
bluevibess  •  23 Septembrie 2011, 08:13

Ma... Stai ca am uitat ca Steaua e Barcelona estului!

rhodes
rhodes  •  23 Septembrie 2011, 01:02

Popa , Lupu , Nastasie...la prima echipa cu voi!

doctorvlad
doctorvlad  •  23 Septembrie 2011, 00:45
Postat de booba pe 23 Septembrie 2011, 00:37

Bravo mioarele, victorie buna de moral. Noroc ca mai jucati si cu de-astea de liga shpe ca mai bateti si voi pe cineva.

subscriu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează