FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica nu a mai rezistat lângă Elias Charalambous: „Arestați-l!”

Mihai Stoica și Elias Charalambous
Mihai Stoica și Elias Charalambous

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 22:20 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 22:47

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, trage tare în cantonamentul roș-albaștrilor din Antalya. 

FCSB este singura echipă din Liga 1 rămasă în cantonament în Antalya. Dacă rivalele din Superligă s-au întors în week-end, roș-albaștrii au ales să mai rămână încă o săptămână în Turcia. 

De asta e Gigi Becali disperat să scape de el » Cifre șocante: Nemec îl face de rușine!
FCSB
De asta e Gigi Becali disperat să scape de el » Cifre șocante: Nemec îl face de rușine!

FCSB se va întoarce pe 21 ianuarie în țară, cu o zi înaintea meciului cu UTA Arad de pe Arena Națională. 

Mihai Stoica, epuizat de Elias Charalambous

De perioada de pregătire profită și managerul general Mihai Stoica, nu doar fotbaliștii lui Elias Charalambous. MM a făcut un antrenament intens alături de antrenorul cipriot, care l-a epuizat complet. 

Obosit și foarte transpirat, acesta a făcut o poză alături de Charalambous cu mesajul: „Dacă nu mă trezesc mâine, arestaţi-l pe acest tip”

Apoi a atașat o altă poză în care se poate observa cum MM „a ars” 4.340 de Ca, echivalentul a 38,7 km făcuți în mers. În jocul celor doi a intrat și Gheorghe Mustață, liderul de galerie al FCSB: „Îl arestăm când luăm campionatul”.

FCSB, mare favorită la câștigarea campionatului

FCSB e mare favorită la câștigarea campionatului, aspect confirmat și de cotele oferite în acest moment de bookmakeri. Cu un avans de 8 puncte față de CFR Cluj, roș-albaștrii sunt excelent poziționați pentru a-și adjudeca titlul pentru prima oară după nouă ani.

„Seceta” bucureștenilor, care n-au mai câștigat campionatul din 2015, de pe vremea lui Costel Gâlcă, s-ar putea încheia vara aceasta.

La startul lui 2024, casele de pariuri o plasează pe FCSB în pole-position, cu o cotă ce acum pare minusculă comparativ cu startul campionatului. Ea variază între 1.25 și 1.50, în funcție de agenție.

La începutul sezonului, FCSB și CFR Cluj erau creditate cu aceeași cotă la câștigarea titlului, 3.25.

Mult în urma roș-albaștrilor în clasament, „feroviarii” sunt departe în acest moment, fiind văzuți de bookmakeri cu a doua șansă. Un succes al CFR-ului la finalul sezonului beneficiază acum de o cotă cuprinsă între 4.50 și 5.00.

Celelalte candidate, Universitatea Craiova și Rapid, aflate în campionat pe locurile 3, respectiv 4, au cote imense să triumfe. Cei care pariază pe olteni își pot înmulți miza de 12 sau de 15 ori, în timp ce cota Rapidului, club care a dezamăgit în stagiul din Antalya, pornește de la 12.00 și ajunge până la 30.00!

VIDEO Joyskim Dawa, interviu din cantonamentul lui FCSB din Antalya: „Nimeni nu poate împiedica să ne luptăm pentru titlu”

Citește și alte știri despre FCSB: 

ReSTART în Superligă » 10 întrebări majore într-un retur de foc: de la încrederea FCSB-ului la marea dilemă de la Dinamo
REVINE LIGA 1
ReSTART în Superligă » 10 întrebări majore într-un retur de foc: de la încrederea FCSB-ului la marea dilemă de la Dinamo
A sosit „Racheta” lui Gigi Becali » Primele imagini cu Nana Antwi în România
FCSB
A sosit „Racheta” lui Gigi Becali » Primele imagini cu Nana Antwi în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Van_Basten
Van_Basten  •  18 Ianuarie 2024, 10:03

La cererea detinutilor, articolul cu cei doi fecesebisti transpirati urmeaza a fi preluat si de revista lunara " Hai liba' ", publicatie oficiala a penitenciarului Rahova.

Van_Basten
Van_Basten  •  18 Ianuarie 2024, 08:26
Postat de dobrin pe 17 Ianuarie 2024, 23:49

Stoica si cu Mustata stiu cel mai bine cum sta treaba cu arestul.

Privarea de libertate e un mare turn on pentru Meme. Viseaza la arestari, catuse, forta aplicata brutal.

ali.bec
ali.bec  •  18 Ianuarie 2024, 01:31

Dacă-l arestează (și) pe Haralambie, va ajunge un fecesebist desăvârșit!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează