FOTBAL  »  Superliga  »  MM SE IA DIN NOU DE DINAMO

Mihai Stoica explică ironic superioritatea "cîinilor" în Liga 1: "Steaua şi Vorskla joacă în Europa, ei nu" :)

Mihai Stoica îi atacă pe dinamovişti cu fiecare ocazie
Mihai Stoica îi atacă pe dinamovişti cu fiecare ocazie

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2011 09:51

Mihai Stoica nu ratează nici o ocazie de a ironiza traseul ratat al dinamoviştilor de anul acesta în Europa League. Fostul manager al Stelei spune că Dinamo are un mare avantaj faţă de stelişti în Liga 1: a scăpat de grija meciurilor în Europa :)

"Dinamo defilează deocamdată, însă ei beneficiază de o şansă uriaşă, pentru că Steaua joacă joi în Europa League, la fel ca şi Vorskla Poltava. Ce să facem? asta e situaţia! Unii beneficiază de şansă atunci când nu participă într-o competiţie, doar că fotbalul românesc are de pierdut puncte şi expunere", a spus Mihai Stoica la Dolcesport.

MM continuă atacul şi asupra lui Ilie Stan, pe care îl consideră un antrenor depăşit de cerinţele Stelei:

"Nu e corect să vorbesc despre un alt antrenor la Steaua, pentru că şi aşa se plînge antrenorul Stelei că este sub presiune şi crede că ajunge la echipa a II-a. Nu are cum, că a doua echipă nu mai există, dar poate că el nu a aflat asta".

Steaua va juca joi, 1 decembrie, cu Schalke în grupa J a Europa League. Următorul meci al lui Dinamo va fi derby-ul contra roş-albaştrilor, luni, 5 decembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
ioandragomir
ioandragomir  •  29 Noiembrie 2011, 23:08

pacat de ziarul vostru ca va coborati la nivelul lui kkt mms! ramaneti cu acelasi IQ0 pe care il are el si vi-l transmite si voua! ramaneti in kkonversatie cu el , dar de acum fara comunicare cu mine sau multi ca mine! oi fi "modest" , dar va consider , prin stilul abordat, de educatia celor care va citesc, desi va indreptati doar spre cei care silabisesc! pacatul e al vostru ca il bagati in seama pe acest IQ0 atat intelectual cat si moral , ca sa nu mai vorbim de cultural si buna crestere si respect ...

minelbarbu
minelbarbu  •  29 Noiembrie 2011, 19:41

mimi este el insusi o ironie a vietii;la cat de prost e,nu-si da seama ca ii motiveaza pe dinamovisti prin astfel de declaratii;de facut puncte,DINAMO face mai des decat sta Sportul prin liga 1,iar despre 5teaua,ce sa zicem,bate in preliminarii,ca pentru asta se pregateste un an intreg,in campionat nu au nevoie de victorii si puncte, ca un loc de cupa europeana il rezolva Gigi si arbitrii

toni336
toni336  •  29 Noiembrie 2011, 19:33

dinamo joaca cu mata da tu la cat de prost esti nu te-ai prins

Vezi toate comentariile (55)
Comentează