FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, impresionat de un jucător cedat de FCSB în Superligă: „Se anunţă o soluţie bună”

Alexandru Musi confirmă la Petrolul. Foto: Instagram
Alexandru Musi confirmă la Petrolul. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 11:47 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 12:08

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a fost impresionat de prestațiile lui Alexandru Musi (19 ani), fotbalist împrumutat de roș-albaștri la Petrolul.

Oficialul vicecampioanei a remarcat evoluția mijlocașului, care a contribuit decisiv la primul gol marcat de trupa lui Florin Pîrvu în meciul cu Oțelul (2-2).

MM Stoica a răbufnit în emisiune: „Sfidător, total incorect!”
FCSB
MM Stoica a răbufnit în emisiune: „Sfidător, total incorect!”

Mihai Stoica, impresionat de Alexandru Musi: „Se anunţă o soluţie bună”

„Nu mă aşteptam la constanţa asta din partea lui Musi, că are doar 19 ani, iar el a jucat pe partea stângă înainte. Anul ăsta va fi la Petrolul, doar că în perspectivă se anunţă o soluţie bună. 

Cu anul ăsta are patru ani de regula U21 şi e foarte responsabil, face ambele faze, ceea ce e foarte important în fotbalul modern. El e driblangiu la bază, dar nu e cazul lui să nu se apere. Meciul cu Rapid din Giuleşti a fost definitoriu în ceea ce înseamnă noul Alexandru Musi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Alexandru Musi confirmă la Petrolul

Alexandru Musi (19 ani) tocmai a oferit un assist în Petrolul - Oțelul, scor final 2-2 (runda #8 din Superliga).

Petrolul a deschis scorul cu Oțelul în minutul 30, după ce Alexandru Musi l-a servit ideal pe Jair. Astfel, Musi a ajuns la două goluri și două assist-uri în acest campionat, el fiind titular pentru Petrolul în toate cele 8 etape.

FCSB nu stă excelent la regula U21

Spre deosebire de sezoanele precedente, FCSB nu mai e la fel de bine acoperită în privința fotbaliștilor care respectă regula U21. Concret, roș-albaștrii au două soluții importante în acest moment: Alexandru Pantea (19 ani, fundaș dreapta) și Octavian Popescu (20, extremă stânga).

Problemele pot apărea întrucât cei doi nu evoluează pe același post. De exemplu, Pantea, suspendat, e indisponibil pentru duelul cu Universitatea Craiova, astfel că FCSB nu va avea, la nevoie, cu cine să-l înlocuiască pe Tavi Popescu.

Mai degrabă la număr, în lotul antrenat de Pintilii și Charalambous mai sunt George Gogescu (18, mijlocaș defensiv) și Eduard Radaslavescu (19, mijlocaș ofensiv).

VIDEO. Alexandru Musi: „Nu mă gândesc la FCSB acum”

Citește și:

Dezvăluiri despre bătaia din tribune de la Rapid - Dinamo: „De-acolo a plecat totul”

Nu s-a văzut la TV! Ce a făcut galeria lui Dinamo chiar înainte să părăsească stadionul

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
Banila13
Banila13  •  02 Septembrie 2023, 17:53

Nu ziceai tu marele *** că știi cum sa-i dai restart lui Nimiculescu .Când reusesti asta poate-l pornești și pe Radaslavescu. Musi săracul este singurul capabil de un dribling și el pleacă împrumut iar nonvalorile lui Jiji și no name rămân in club sa-l înlocuiască pe Compagno. *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează