FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, detalii despre Compagno și Olaru: „Nu vor mai juca în acest an. Este exclus”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 20:06 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 21:40

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre situația lui Andrea Compagno și Darius Olaru, care s-au ciocnit violent în startul meciului cu Chindia.

Oficialul a dat detalii despre atacant și despre mijlocaș și spune că cei doi nu vor mai juca în acest an pentru FCSB. Roș-albaștrii joacă joi, acasă, cu CFR Cluj, într-o restanță din etapa #9, și luni, tot acasă, cu FC Botoșani, în etapa #21. 

Schimbare radicală la FCSB! Becali nu s-a ținut de cuvânt: „Nu mai fac așa în viața vieții mele!”
FCSB
Schimbare radicală la FCSB! Becali nu s-a ținut de cuvânt: „Nu mai fac așa în viața vieții mele!”

Mihai Stoica, detalii despre Compagno și Olaru: „Nu vor mai juca în acest an”

„Nu am mai văzut așa ceva niciodată. Golgeterul și căpitanul să iasă în minutul 1... Nu s-au văzut. Au fost amândoi transportați la spital, în Ploiești. 

Au fost cusuți. Compagno, chiar pe masa de operații. Nu putea fi cusut stând pe scaun. Avea o plagă deschisă uriașă. Olaru avea o plagă deschisă și un hematom cât un cartof. 

Nu vor mai juca în acest an. Este exclus. Sunt două pierderi mari în vederea următoarelor meciuri. Există și ceva pozitiv. În pauză, jucătorii urlau în vestiar «Jucăm pentru ăștia doi». 

Așa se poate crea o echipă cu spirit. Asta nu credeam că avem în actuala componență. E de admirat abnegația cu care au jucat”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Olaru e primul căpitan adevărat pe care-l avem după mult timp. Nu dă înapoi de la nimic. E un bărbat adevărat. Nu se va speria niciodată. Nu se va schimba 

- Mihai Stoica 

VIDEO Andrea Compagno și Darius Olaru, ciocnire violentă în Chindia - FCSB 

Citește și:

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre situația lui Andrea Compagno și Darius Olaru, care s-au ciocnit violent în startul meciului cu Chindia.

Soluție pentru Edi? Jucătorul FCSB-ului „la care nu se mai uita nimeni” ar putea rezolva marea problemă a naționalei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  13 Decembrie 2022, 13:21
Postat de John.Wick pe 12 Decembrie 2022, 21:18

vezi să nu dai cu capu de stâlp când ieși de la local, prostale

I-o spui din proprie experienta laslas?

Sarcastique
Sarcastique  •  13 Decembrie 2022, 09:10

"nu vor mai juca in acest an " , vai ce drama . au mai rama 10 -11 luni din an sau cum ? dar stilul de *** , sa atraga compasiunea fcsebistilor... cu largul concurs al ge se pe ului se stie .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  13 Decembrie 2022, 06:52

Poate ii rezolva Marijana la Belgrad

Vezi toate comentariile (18)
Comentează