FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica răspunde, după săgețile lui Leo Strizu: „Nu a fost OK ce am spus, dar cum să nu glumești când tu nu-l cunoști pe Filip?!”

Mihai Stoica, la Orange Sport
Mihai Stoica, la Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 19:53 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 20:02

După ce și-a anunțat demisia de la FCSB, Leonard Strizu (55 de ani), antrenorul principal al echipei, l-a atacat indirect pe Mihai Stoica, managerul general: „Poziția mea, oricât de mică ar fi fost, deranja o persoană din club, care s-a ținut de capul meu de când am venit”. MM i-a răspuns astăzi.

Mihai Stoica a ținut să dezamorseze conflictul și a afirmat că din perspectiva lui, Strizu poate continua fără niciun fel de problemă la FCSB. Până în acest moment, demisia acestuia nu a fost înregistrată. Strizu nu s-a sincronizat cu președintele clubului, Valeriu Argăseală, prezent astăzi la Comitetul Executiv al FRF.

Incredibil: din Liga 1, direct la campioana Europei! Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei!
FCSB
Incredibil: din Liga 1, direct la campioana Europei! Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei!

Mihai Stoica îi răspunde lui Leo Strizu: „Nu a fost OK ce am spus”

„Că au apărut glume la adresa lui... am făcut și aici glume. Nu ai cum să nu glumești când tu nu-l cunoști pe Filip... dar îl rog să mă ierte pe Leonard Strizu. Am spus că «Dacă vreți momente vesele, ascultați-l». Nu a fost OK ce am spus.

Am spus clar aici, în emisiune: eu nu pot interzice pe cineva în vestiar. Cui îi spun eu asta? Pun bodyguard la ușă în vestiar? Cui să mă adresez? Nu am niciun fel de problemă cu el. Din punctul meu de vedere, poate veni în continuare la echipă. Nu am nicio problemă, e post. Dacă aș vrea, pot da replici tăioase până mă plictisesc.

Nu Teia (n.r. - Sponte, vărul și omul de încredere al lui Becali), ci eu l-am rugat pe Gigi să-l angajeze. În fine, nu e un subiect foarte important”, a punctat Mihai Stoica la Orange Sport.

Dacă Strizu vrea alte atribuții, poate merge oriunde. Nu revine la echipa a doua, a zis că rămâne acasă. 

În acest moment nu avem nicio variantă de a-l înlocui.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Ce declarase Leo Strizu după ce și-a anunțat demisia

Îmi ajunge! Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să vrea articole care să mă aducă într-o postură foarte negativă. Toată săptămâna, această sursă m-a denigrat foarte, foarte mult. Am spus că dacă în interiorul clubului... Sunt curios să aflu cine este... (...)

Îi propun să iasă în față și să spună «Eu sunt cel care nu te vreau. Nu îmi place de tine». Eu nu sunt genul care să riposteze, dar voi încerca să-i răspund la unele acuzații. (...)

E o decizie luată de mine, ca urmare a ceea ce a apărut în presă. Această poziție a mea, oricât de mică ar fi fost, deranja o persoană din club. Această persoană s-a ținut de capul meu de când am venit la echipă.

Tot despre FCSB:

Noul șef de la FCSB după demisia lui Strizu și suspendarea lui Pintilii » El va apărea la conferințe

Incredibil: din Liga 1, direct la campioana Europei! Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
stefan56
stefan56  •  03 Martie 2023, 21:51

***. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

21lva
21lva  •  03 Martie 2023, 20:45

Tocmai ce ne-a spus domnul gigi că mihai stoica nu-și permite opinii proprii. El spune totul după dictare

boris15
boris15  •  03 Martie 2023, 20:44

fc fc Stan și Bran!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează