FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL

MM Stoica îi răspunde lui Rotaru: „Cum adică?! Stop Joc. Nu înțeleg care-i problema”

Mihai Stoica i-a răspuns lui Mihai Rotaru
Mihai Stoica i-a răspuns lui Mihai Rotaru

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 07:56 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 09:12

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat declarațiile patronului Universității Craiova, Mihai Rotaru, potrivit căruia liderul are o bancă subțire.

Deși FCSB are 10 puncte avans în fruntea clasamentului înaintea meciului cu Petrolul, de duminică, Mihai Rotaru crede că are puține șanse să câștige titlul. Argumentul patronului Universității Craiova? Liderul ar avea „bancă zero”.

Florinel Coman, direct în Champions League!? Adrian Ilie aruncă „bomba”: „Ofertă din Bundesliga!”
FCSB
Florinel Coman, direct în Champions League!? Adrian Ilie aruncă „bomba”: „Ofertă din Bundesliga!”

O afirmație cu care Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, nu este deloc de acord. Și l-a contrazis prompt pe Rotaru.

Mihai Stoica: „Când iese Mitriță cine intră?”

„Mihai Rotaru ne-a făcut o radiografie. Povestea cu jucătorul U21 se poate dezvolta simplu. Avem U21, Octavian Popescu cu variante Radaslavescu și Pandele. Craiova are Baiaram cu variantă Danciu și atât, stop joc. Nu înțeleg care e problema.

Când iese Coman, intră Miculescu. Când iese Olaru, intră Alhassan. Când iese Mitriță, cine intră? E posibil ca bancă noastră să fie scurtă, dar, din experiența acumulată în calitate de conducător, am avut performanțe când am avut echipe cu banca foarte scurtă, cum a fost generația 2004-2006 la Steaua. La Urziceni aveam bancă, era un lot echilibrat. Nici cu generația lui Pintilii și Bourceanu n-am avut o bancă foarte atractivă”, a comentat Mihai Stoica la Orangesport. 

Mihai Stoica: „Noi n-avem un lot chiar așa cum arată toată lumea cu degetul”

Oficialul bucureștean a vorbit apoi despre situația la zi: „Cum adică, avem bancă zero? Ovidiu Popescu asigură orice poziție. Chiricheș se antrenează normal, Haruț se va antrena normal în două săptămâni. Noi n-avem un lot chiar așa cum arată toată lumea cu degetul. Nu stăm foarte rău.

Noi nu am vrut număr 9 (n.r - după plecarea lui Andrea Compagno). Am vrut să jucăm altceva. Număr 9 există. Un jucător de 1.90m, imbatabil în duelurile aeriene, un jucător foarte bun care trebuie să primească încredere. În momentul în care va primi încredere veți vedea cine e Miculescu.

A intrat, acum a jucat impecabil. E luptător. Mă interesează prea puțin cum îl văd alții. Eu îl văd cu ochii celui care stă aproape de echipă mereu".

Pentru mine ar fi ideal ca noi să intrăm cu 6 puncte reale distanță față de locul 2. 6 puncte ar fi ideale, dar poți intra cu mult mai puține. N-avem meciuri ușoare. Jucăm cu Petrolul și în deplasare cu Rapid
Mihai Stoica, președinte Consiliul de Administrație FCSB

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu: „Acesta e saltul cel mai important de la FCSB”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

CITEȘTE ȘI:

Povestea emoționantă de la CFR Cluj » Jucătorul rămânea fără bani în cont la câteva minute după ce primea salariul: „Abia atunci am aflat ce face!”

După remiza de la Iași, Andrei Nicolescu a luat în vizor doi „câini”: „Alegerile lor n-au fost extraordinare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
FalconCrest
FalconCrest  •  02 Martie 2024, 19:38
Postat de observator_federal pe 02 Martie 2024, 12:38

Ai nimerit și tu, în fine, un cuvânt: "deținută"!! (Aluzie la penitenciarul Pelendava? Bravo! )

de ce ai crede ca ma intereseaza ca a facut mititelu puscarie? imi place ca urasti universiteta craiova.

kuba
kuba  •  02 Martie 2024, 13:53
Postat de observator_federal pe 02 Martie 2024, 12:38

Ai nimerit și tu, în fine, un cuvânt: "deținută"!! (Aluzie la penitenciarul Pelendava? Bravo! )

Ai uitat Marcele? Rusinicaaaa na na na și 2 x 3-0 !!!

observator_federal
observator_federal  •  02 Martie 2024, 12:38
Postat de FlashGordon pe 02 Martie 2024, 12:26

tu urasti pe adevarata universitatea craiova cea detinuta de mititelu. asta esti tu,stie tot gsp-ul.

Ai nimerit și tu, în fine, un cuvânt: "deținută"!! (Aluzie la penitenciarul Pelendava? Bravo! )

Vezi toate comentariile (14)
Comentează