FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Mihai Stoica i-a vorbit lui Elias Charalambous despre Florin Talpan: „E supărat pe toată lumea. A plâns într-o emisiune” » Reacția juristului Stelei

FOTO: Cristi Preda +19   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , , , - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 14:21 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 18:04

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a fost prezent în conferința de presă susținută de Elias Charalambous.

  • Sepsi - FCSB se joacă luni, de la 20:30. Partida liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport.

Oficialul roș-albaștrilor a vorbit despre numirea cipriotului ca antrenor la FCSB și l-a ironizat pe Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua.

Update, ora 14:38: Reacția lui Florin Talpan, juristul CSA Steaua București: „Clubul Steaua București nu a schimbat antrenorul echipei de fotbal”

La numai câteva minute distanță, Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, a răspuns ironiilor lansate de Mihai Stoica, prin intermediul unui comunicat, postat de Fanatik.  

„ALERTĂ FAKE-NEWS! Clubul Steaua București nu a schimbat antrenorul echipei de fotbal. Daniel OPRIŢA antrenează echipa de fotbal a clubului STEAUA încă din anul 2019 si are parte, în continuare, de tot sprijinul clubului STEAUA si al suporterilor stelişti pentru a-si îndeplini obiectivele cu echipa de fotbal STEAUA BUCUREŞTI.

Potrivit Legii Sportului nr. 69 / 2000, articolul 45, cluburile sportive deţin EXCLUSIVITATEA: 

  • dreptului de folosință asupra siglei/emblemei proprii
  • dreptului asupra imaginii de grup sau individuale, statică și în mișcare a sportivilor lor în echipament de concurs și de reprezentare, când participa la competiții în numele respectivei structuri;
  • drepturilor de reclamă, publicitate și de transmisie radio și televiziune la competițiile pe care le organizează sau la care participă, după caz”

VIDEO Mihai Stoica, la conferință alături de Elias Charalambous. L-a ironizat pe Florin Talpan

Întrebat dacă Charalambous a auzit de Florin Talpan și disputa dintre FCSB și CSA Steaua, MM Stoica a dat un răspuns ironic.

E o glumă. E vorba de situația cu Ministerul Apărării. El (n.r. - Florin Talpan) e supărat pe toată lumea. A început să plângă într-o emisiune...”, a spus MM Stoica.

Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție e o primă victorie. Iar victoriile aduc victorii. 

- Mihai Stoica

Ulterior, acesta a vorbit și despre Elias Charalambous.

„Eu pot doar să propun. Am urmat aceeași filieră pe care am urmat-o în 2005, când l-am ales pe Oleg Protasov. Am avut o listă mai lungă, dar eu am preferat un antrenor străin. Sunt foarte mulțumit că s-a ajuns la el. Am fost surprins când am aflat că avem undă verde să discutăm cu Elias. 

Sunt sigur că va obține rezultate bune. Știți ce experiență are ca jucător, iar printre mentorii săi se află Fernando Santos și Andoni Iraola. 

Mărturisesc că nu mă așteptam să vină atât de bine pregătit, dacă discutăm doar despre cunoștințele pe care le acumulase înainte să vină aici, despre echipa noastră. Am convingerea că echipa se va exprima bine. A făcut-o și cu Pinti, care rămâne un membru important al staff-ului”, a adăugat MM Stoica.

Citește și:

Omul pe care Mihai Stoica îl vede indispensabil la FCSB: „I-aș prelungi acum contractul”

Elias Charalambous, înainte de debutul la FCSB: „Dacă nu luam toate deciziile, nu mai eram aici” » Ce spune despre întâlnirea cu Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
VanBasten
VanBasten  •  02 Aprilie 2023, 21:28

Putea foarte bine sa inceapa cu o autocaracterizare, in care sa-i spuna cipriotului cum a lovit el un suporter al propriei echipe, flancat fiind de bodyguarzi.

VanBasten
VanBasten  •  02 Aprilie 2023, 19:25

Sa vedeti ce plangeti voi cand va bate Pepsi asta seara.

John.Wick
John.Wick  •  02 Aprilie 2023, 18:18

Toată lumea râde de talpan

Vezi toate comentariile (15)
Comentează