FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Mihai Stoica a văzut pe GSP.ro pozele cu Feșnic în tricoul lui CFR: „Nu e într-o formă extraordinară!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 19:45 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 21:02

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a reacționat la imaginile cu Horațiu Feșnic, arbitrul meciului dintre roș-albaștrii și FC Voluntari, în tricoul rivalei CFR Cluj.

  • Context: Înainte să fie arbitru, Horațiu Feșnic a jucat fotbal la echipa de juniori a celor de la CFR Cluj între 2005 și 2009.
Cine l-a vrut cu orice preț pe Horațiu Feșnic la FC Voluntari - FCSB? Vassaras i-a șocat inclusiv pe subalternii săi!
LUPTA LA TITLU
Cine l-a vrut cu orice preț pe Horațiu Feșnic la FC Voluntari - FCSB? Vassaras i-a șocat inclusiv pe subalternii săi!

Mihai Stoica nu vede acest lucru ca pe unul negativ, atât timp cât Feșnic va arbitra bine și nu va greși, dând exemplu alți arbitri din campionat. Totuși, oficialul celor de la FCSB crede în continuare că „centralul” nu este într-o formă bună pentru a conduce această partidă. 

Mihai Stoica: „Nu e o problemă că ai jucat la juniori”

Nici nu știam că Feșnic a jucat la CFR, nu l-am văzut niciodată îmbrăcat în tricoul celor de la CFR. Am văzut azi, în Gazeta Sporturilor. Crăciunescu a jucat fotbal la Craiova la tineret, Igna chiar a fost fotbalist. Balaj a jucat divizia B, a fost un fotbalist decent, nu a fost slab. Nu e o problemă că ai jucat la juniori.

Să vă spun ceva, Adrian Cojocaru a jucat la Oțelul la juniori, a ieșit campion național. Când ne întâlnim, e extrem de respectuos, i-am fost președinte când era jucător. Cu toate astea, atât de multe greșeli a făcut, inclusiv la cu Voluntari, la penultimul nostru meci cu ei, pe Arena Națională, gol Octavian Popescu. 

La meciul ăla am avut două penalty-uri, dintre care unul a fost prezentat de Vassaras (n.r. la ședințele de arbitraj), când Armaș l-a lovit în față pe Mamut. Are foarte multe greșeli împotriva noastră. Nu cred că asta e o problemă. Problema e alta, noi avem o expunere și dacă cineva face vreo legătură?”, a declarat Mihai Stoica la Orange TV.

Mihai Stoica: „Feșnic nu e într-o formă extraordinară”

„Poate că mulți arbitri oficiază și cu această «Sabie a lui Damocles» deasupra capului. «Să nu cumva să greșesc împotriva unei echipe care are expunere și să mă „dezbrace”». Poate să fie presiune pe el. 

Eu am câștigat o dată cu Galați, la Baia Mare, pe o greșeală de arbitraj de mi-a fost rușine să mă uit în ochii lor. E urât să câștigi așa, dar unii așa își doresc să câștige. Nu sunt ipocrit să spun că dintr-o greșeală împotrivă sau una pentru nu aș alege-o pe aia pentru. 

Eu îmi doresc să arbitreze corect și foarte bine, dar acum nu e într-o formă extraordinară. Ieri a făcut o greșeală foarte mare”, a mai precizat Mihai Stoica.

Citește alte știri din Liga 1:

Veste teribilă pentru Oaidă » Și-a pierdut mama: „Ai fost și vei rămâne totul”. În urmă cu 6 ani îi murise tatăl
FCSB
Veste teribilă pentru Oaidă » Și-a pierdut mama: „Ai fost și vei rămâne totul”. În urmă cu 6 ani îi murise tatăl
Se plânge înainte de FC Voluntari - FCSB: „N-am vrut pe Arena Națională, toată lumea știe adevărul”
FC Voluntari - FCSB
Se plânge înainte de FC Voluntari - FCSB: „N-am vrut pe Arena Națională, toată lumea știe adevărul”

Playtech: ȘOC! George Simion, SCANDAL uriaș la o televiziune din România. Paznicii l-au oprit, a venit Poliția


Comentarii (25)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  14 Mai 2022, 09:37

Fesnic,dacă tot te face asta cu " ou și otet" ,eu unul as arbitra în consecință măcar sa aibă ce comenta ,ca lor nu le place nimic ,doar sa fii sluga lor umila !? Vezi și Kovacs dupa ce în total vreo 7-8 puncte le-a făcut cadou tot mai au ceva de comentat la adresa lui ,ca trebuia și vreo câțiva de 11m. etc. !? Atenție deci stați la distanta de echipa foștilor condamnați penali ca nu se știe niciodată!

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  14 Mai 2022, 08:48

Se lucrează pe toate fronturile .. Rușine gazetuta de 2 lei

cluj_cluj
cluj_cluj  •  14 Mai 2022, 07:30

Propaganda *** pro fecesebe si anti cfr a devenit de-a dreptul *** in acest sfarsit de campionat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează