FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, încântat de forma arătată de FCSB în Superliga: „Pariul meu stă în picioare” » În câte etape își vede echipa pe primul loc

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 09:02 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 09:11

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al vicecampioanei României, FCSB, s-a arătat încântat de forma foarte bună a roș-albaștrilor din Superliga. FCSB a urcat pe poziția a treia a clasamentului Ligii 1 în urma victoriei obținute la Ploiești contra Chindiei Târgoviște, în runda cu numărul 20 din Superliga. 

Oficialul grupării roș-albastre crede că, în 5 etape, FCSB poate ajunge pe primul loc în clasament. 

Cât vă mai bateți joc!? » INCREDIBIL: Noua Polivalentă a Bucureștiului e blocată de birocrație! De 3 ani și jumătate se așteaptă o semnătură
INVESTIGAȚIE GSP
Cât vă mai bateți joc!? » INCREDIBIL: Noua Polivalentă a Bucureștiului e blocată de birocrație! De 3 ani și jumătate se așteaptă o semnătură

Mihai Stoica: „Am convingerea că vom termina sezonul regular pe primul loc”

„Pariul meu stă în picioare bine. Eram pe locul 14 atunci când l-am făcut. Ştii cum e, la momentul ăla, eu luam în calcul că nu o să mai jucăm în Europa. 

Deci ne-am cam sacrificat meciurile. Aşa a fost să fie. Dacă nu procedam aşa, poate că nu făceam nimic nici în Europa. Nu ştii că toate lumea zicea că nu prinde play-off-ul. Am auzit atâtea... 

De fapt, ăsta era pariul general. Prinde FCSB play-off-ul sau nu. Eu vă spun sincer. Putem în 5 etape să trecem pe primul loc. Nu spun că o să trecem, putem. 

Am convingerea că vom termina sezonul regular pe primul loc. Asta e convingerea, nu spun că bat câmpii. A zis toată lumea asta. Mai vedem”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

VIDEO. Superliga. Chindia - FCSB. Omrani dublează avantajul roș-albaștrilor printr-un șut la colțul lung

Citește și:

Rezultatul-surpriză din Liga 1, anticipat de Gigi Becali: „La 1-0 a zis «Stai liniștit. O să egaleze»”

Vor să evite incidentele » Decizia luată de FCSB cu 3 zile înainte de meciul cu CFR Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  13 Decembrie 2022, 15:13

„In câte etape iși vede(guristul lui GG),echipa pe primul loc”?!!!Raspuns:In 4 etape(12 puncte),dupa ce CFR e deja...campioana!Când titularii ei sunt deja...in vacanța!

gioni49
gioni49  •  13 Decembrie 2022, 14:48

cind ati jucat pe bune ultima data???cu U CJuj cind vati facut de ris

andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Decembrie 2022, 14:21
Postat de concret pe 13 Decembrie 2022, 09:43

Pai daca jucati in fiecare etapa cu al de Botosani, satelitul vostru si al de Mioveni, cu jucatori neplatiti de juma de an sau care cu voi nu trag deloc, normal. Oricum, mamaliga 1 nu inseamna nimic, nu are nicio valoare. In schimb adevarata valoare vi s-a vazut in Conference, acel 10-0 nu vi-l ia nimeni.

ESTI PREA ***,BOTOSANI NE A INCURCAT DE N ORI,IAR MIOVENI 1-1 IN TUR,IN RETUR I AM BATUT ,OR FI SI MULT PESTE NOI,*** ? SAU NOI PESTE ASEMENEA ECHIPE? DE ASTA AM PIERDUT N CAMPIONATE DOAR CU ECHIPE MICI,CA FACEM BLATURI,SINGURELE BLATISTE SUNT CFR ,SI MAI NOU SUNT SI ALTE ECHIPE AJUTATE DE FLUIERASI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează