FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, întrebat frontal dacă s-a certat cu Gigi Becali: „Unele persoane au băgat bățul prin gard. Nu sunt din club!”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a vorbit despre relația pe care o are în acest moment cu finanțatorul Gigi Becali.
Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a vorbit despre relația pe care o are în acest moment cu finanțatorul Gigi Becali.

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 19:27 / Actualizat joi, 24 august 2023 20:03

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a vorbit despre relația pe care o are în acest moment cu finanțatorul Gigi Becali. 

În ultimele zile, Gigi Becali a ieșit în presă cu declarații în care nu l-a menajat pe Mihai Stoica. Președintele Consiliului de Administrație al vicecampioanei a explicat cum stau lucrurile. 

A fost semnat contractul dintre FCSB și CSA Steaua!
FCSB - CSU CRAIOVA
A fost semnat contractul dintre FCSB și CSA Steaua!

Mihai Stoica: „Nu pot exista tensiuni între mine și Gigi Becali”

„Nu pot fi tensiuni între mine și Gigi, eu sunt angajatul lui. Când deschizi o sticlă de apă minerală, când o deschizi repede, normal că deversează. Dacă o deschizi mai încet, devine apă minerală plată în timp. Era clar că s-a agitat. 

Ok, am ieșit oribil cu Karagany. În rest nu prea suntem obișnuiți să ieșim din preliminarii, înainte de play-off. Eu consider că am fost dezavantajați evident de arbitraj. Dacă s-ar fi dictat penalty la Djokovic sau Tavi Popescu în tur, mergeam cu șanse mari și ne puteam califica împotriva unei echipei care a vândut un jucător cu 30 de milioane de euro la Lyon.

Nu sunt tensiuni. A fost o perioadă în care nu prea am vorbit, a fost Gigi puțin supărat pe mine. Și a avut dreptate”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

Mihai Stoica: „Anumite persoane s-ar simți bine dacă n-aș mai avea relația actuala cu Gigi”

Gigi Becali l-a contrat public pe Mihai Stoica pe tema încrederii pe care finanțatorul a avut-o în fundașul lateral Alexandru Pantea. Președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB și-a expus punctul de vedere. 

„Gigi are dreptate când zice că i-a plăcut de Pantea de prima dată când l-a văzut jucând. Dar discuția pe care eu am avut-o cu cei din academie a fost un an înaintea debutului. Pe Pantea eu l-am luat la prima echipă. 

Au fost unele lucruri alimentate și de unele persoane care s-ar simți bine dacă eu n-aș mai avea relația pe care o am cu Gigi... chestii de genul ăsta. Nu persoane din club! Chiar nu știu cine sunt aceste persoane. 

Eu câteodată nu știu să îmi cenzurez anumite reacții și ies prost. E normal să nu iasă prost patronul”, a comentat Mihai Stoica. 

Mihai Stoica, despre antrenamentele de la FCSB

Celălalt punct în care Mihai Stoica și Gigi Becali s-au contrazis a fost legat de lungimea antrenamentelor. Finanțatorul a cerut sesiuni mai lungi, motivând că inclusiv fotbaliștii i-au cerut asta. 

„Un jucător în care am mare încredere este Djokovic. L-am invitat la mine în birou și l-am întrebat: «Vreau și eu să știu, pari un om foarte sincer, spune-mi și mie cum vezi? Ai lucrat cu Petrescu, cu atâția antrenori”. 

Mi-a zis că e foarte plăcut surprins de intensitatea antrenamentelor, că sunt foarte tari. Mi-a zis o chestie, o zic dar să nu se interpreteze. Are senzația că unii jucători sunt mult prea sensibili la anumite lucruri. Azi am avut o altă discuție cu el. 

Băluță mi-a zis că are nevoie de timp pentru că se lucrează mult prea tare față de ce făcea în Ungaria”. 

Eu din 100 de antrenamente, văd 98. Nu se întâmplă să existe vreunul lipsit de intensitate. Sunt chestii științifice. nu cred că e vreun jucător nemulțumit. E posibil ca cineva care să aibă vreun interes și să îi zică lui Gigi că vorbește cu jucătorii și că nu se antrenează bine. Or exista oameni care bagă bățul prin gard. Azi și ieri au fost antrenamente mai lungi, s-a trecut de două ore. 

Chiar i-am zis lui Gigi, nu poate să devină o obișnuință înaintea meciului. Auzisem că Hagi face dublu, i-am zis că asta e o prostie. Hagi nu poate să facă antrenamente de 3 ori și jumătate! Astea sunt problemele. Nu există antrenament ușor cu Neubert la FCSB

- Mihai Stoica

VIDEO. Gigi Becali anunță că partida cu CSU Craiova se va juca în Ghencea: „E greu să ne învingă cineva în România”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

„Nu desconsiderăm Superliga, dar asta e situația” » Intervenție imediată din studio: „Halucinant!”

OFICIAL FC Voluntari a anunțat despărțirea de un atacant cu 3 meciuri și un gol în tricoul formației ilfovene

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
Danemarca_Albania_2_0
Danemarca_Albania_2_0  •  25 August 2023, 12:31
Postat de wisebit pe 24 August 2023, 20:22

Ba, asta vorbeste din cutia aia de carton sau a iesit din ea intre timp? :))))

A primit intre timp si una mare, de frigider cu doua usi. Pe aia mica in care statea pana acum a bagat-o inauntru si acum are "casa verde" cu izolatie termica superioara :))

lefter_popescu
lefter_popescu  •  24 August 2023, 22:46

S-a certat *** cu Gigi? Când, unde ? Nu domnilor , Gigi Valiza l-a urechiat pe valet. Nu este vorba despre niciun bat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Eu2306
Eu2306  •  24 August 2023, 20:27

Cutii de carton avem la taraba

Vezi toate comentariile (7)
Comentează