FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Mihai Stoica, ironii după mutarea făcută de MApN pentru ca CSA Steaua să promoveze în Liga 1: „Mă gândesc la Adi Popa, săracul. Ce e în sufletul lui acum?”

Adi Popa în tricoul celor de la CSA Steaua
Adi Popa în tricoul celor de la CSA Steaua

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 09:42 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 10:31

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a comentat decizia MApN, de a permite ca CSA Steaua să se asocia cu un privat pentru a avea drept de promovare.

Oficialul echipei din Liga 1 spune că nu crede că această asociere va avea loc și l-a ironizat pe Adi Popa, mijlocașul „militarilor”, care în trecut a jucat și la clubul lui Gigi Becali.

Florin Talpan a pierdut un proces cu Gigi Becali » Ce sumă trebuie să îi restituie: „Să dea banii! Să își vândă casa!”
DECIZIE
Florin Talpan a pierdut un proces cu Gigi Becali » Ce sumă trebuie să îi restituie: „Să dea banii! Să își vândă casa!”

Mihai Stoica, ironii către CSA Steaua și Adi Popa

„Va fi foarte interesant cum, la prejudiciul calculat, cineva va trebui să vină cu 3,7 milioane de euro pe an pentru siglă. Altfel, se va numi FCBS. Cu câți bani să vină un privat?

Foarte interesant... Dar nu cred în afacerea asta. Mă gândesc la Adi Popa. Săracul... Ce e în sufletul lui acum? Cum privat? Nu era echipa Armatei? Acum e iar privată? Armata ce face? Cum va putea Armata română să trăiască fără echipă de fotbal? Poate așa ceva? 

Îți dai seama... Există fotbaliști, mă rog, băieții care au jucat pe acolo, care câștigau mai mult decât ministrul. Îți dai seama? Eu am făcut armata. Când trecea un subofițer, îl salutam cu mâna la chipiu. Când trecea un ofițer superior, îl salutam în pas de defilare. Așa era regula. Cum aș saluta un fotbalist care câștigă mai mult decât șeful de Stat Major? Sunt chestii care rămân fără răspuns”, a declarat MM Stoica la OrangeSport.

Dacă au ajuns la concluzia asta acum... De ce nu au ajuns la concluzia asta în sezonul trecut? Acum erau în Liga 1. Să vedem ce se întâmplă. Vom discuta atunci.  

– Basarab Panduru

1 august, data limită pentru ca CSA Steaua București să obțină dreptul de a promova în Superliga

Noua entitate va trebui să se miște rapid pentru a rezolva din punct de vedere juridic problema promovării în Liga 1 a Stelei. 

Data limită este 1 august, termen până la care trupa din Ghencea trebuie să prezinte la FRF documentele care să-i dea dreptul, din punct de vedere juridic, de a promova. În caz contrar, Steaua ar mai pierde încă un sezon fără a putea ajunge în Superliga.

Galeriile celor două rivale au fost la înălțime / foto: Cristi Preda (GSP)
Galeriile celor două rivale au fost la înălțime / foto: Cristi Preda (GSP)
Galeriile celor două rivale au fost la înălțime / foto: Cristi Preda (GSP)
Galeriile celor două rivale au fost la înălțime / foto: Cristi Preda (GSP)
Galeriile celor două rivale au fost la înălțime / foto: Cristi Preda (GSP)
+1 FOTO

Steaua va plăti pentru stadion și restul facilităților în cadrul noii asocieri 

Odată realizată asocierea cu un investitor privat, secția de fotbal a Stelei va fi nevoit să plătească chirie nu doar pentru folosirea noului stadion la meciuri, dar și pentru celelalte facilități din baza sportivă din Ghencea, terenuri de antrenament, vestiare, sala de forță, condiții de recuperare și refacere. La fel cum, de exemplu, FC Rapid plătește celor de la CS Rapid pentru folosirea stadionului Superbet Arena-Giulești.

Conducerea Stelei va miza și pe apariția de noi sponsori. În precedentul sezon, roș-albaștrii au atras sponsorizări în jurul a 500.000 de euro. 

Citește și: 

Gino Iorgulescu are un salariu lunar ULUITOR la LPF! Suma regească pe care o încasează președintele Ligii

Mihai Stoica, furibund după egalul din Kosovo: „Ce caută băiatul ăsta la națională? E jucător de ligi inferioare, ne-a exasperat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
istet10
istet10  •  18 Iunie 2023, 18:03
Postat de VanBasten pe 17 Iunie 2023, 22:57

Te-ai trezit și tu, ciumete, din beția de vineri noaptea?!

Tot un prostalau incoerent esti. De betie nu pomeni. Esti poate rodul uneia.

Dobermannul
Dobermannul  •  17 Iunie 2023, 23:54

Cu cat se agita mai tare prostia cu privatizarea a ce s-a mai privatizat o data cu atat mai rau pentru Romania iar dusul la TAS e nenorocire curata pentru ca se vor pune in offsaid institutiile romanesti (armata, justitie, domeniul politic) in mare masura nereformate pe model european si NATO. Va fi un esec de tara aceasta facatura cu CSA.

tictictic
tictictic  •  17 Iunie 2023, 23:17
Postat de Dobermannul pe 17 Iunie 2023, 19:03

Dar privatizarea a doua oara a ce s-a mai privatizat asta nu trebuia intai anulata prima privatizare in justitie si apoi reprivatizare? Iar anularea primei privatizari nu arunca in aer toate deciziile privind continuitatea sportiva recunoscuta de FRF si UEFA, palmaresul si punctajul UEFA la data privatizarii care erau toate atribute a organzatorului competitiei? Si ce implicatii de aici cu interferenta justitiei civile peste cea sportiva si apoi cu aruncarea in aer a tot ce s-a jucat de la prima privatizare si pana acum atata la intern cat si la extern... Dans nu gluma

Corect! Exact asta am sugerat si eu; daca se privatizeaza sectia de fotbal a CSA-ului, indiferent sub ce forma, nu numai ca procesele aflate pe rol (pentru palmares si pentru prejudiciu) vor fi judecate intr-o alta paradigma (juristul Talpan ramanand practic fara "obiectul muncii", ca sa zic asa), dar e posibila chiar si initierea unor actiuni extraordinare de atac, de revizuire sau de contestatie in anulare a hotararilor judecatoresti definitive in procesele pentru nume si pentru marca. Argumente ar fi destule si consistente, beton in dreptul juridic civil; pentru ca nu poti sa faci ceva exact la fel dupa ce ai castigat in instanta contestand exact situatia pe care acum o repeti... ar fi o anomalie de noaptea mintii...! In fine, Talpan stie bine ca o eventuala privatizare ii trage presul de sub picioare; d-aia nu accepta asa ceva. Insa, personal nu cred ca se va face chestia asta; e doar o intoxicare media menita sa-i mai linisteasca pe talpanisti si sa-i mai duca cu zaharelul, sa atraga ceva jucatori si sponsori la o echipa de divizia B decimata si aflata in plina criza de identitate si de imagine, fara suporteri si fara vreun viitor predictibil. La fel s-a procedat cu diletantii astia si cand li s-a promis schimbarea legii, si cand li s-a promis TAS...:))) Apropo, e un prost aici care paria cu o luna in urma pe jantele lui de 2000 de euro bucata ca CSA-ul merge la TAS... ciu-ciu TAS! Talpanistilor, dans!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează