FOTBAL  »  Superliga  »  A MURIT MARADONA

Mihai Stoica l-a ironizat pe CTP, după editorialul despre Maradona: „Văd că acum e specialist și «pă» fotbal”

Mihai Stoica +38   FOTO
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 17:42 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 18:11

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a avut o reacție ironică la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu, urmare a editorialului scris de acesta după moartea lui Diego Armando Maradona. 

„Știam că nea ctp e specialist dă tenis, doar a fost copil de mingi la Cupa Davis. Acum văd că e și pă fotbal. Nu i-a plăcut Maradona. Dacă se pronunța nea ctp mai devreme, nu-l mai lăudau Pelé, Messi și Ronaldo pe Diego. Să nu intre în gura lui. În gura ctp ului”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Mihai Stoica l-a ironizat pe CTP, după editorialul despre Maradona: „Văd că acum e specialist și «pă» fotbal”

Editorial CTP: „Cineva contemporan i-a fost net superior tactic lui Maradona, a fost părintele fotbalului”

Fără îndoială, Diego Armando Maradona a fost un geniu cu mingea. Dar cred că mai trebuie adăugat un cuvânt: atât. Pentru că a jucat drogat de nenumărate ori și s-a lăudat toată viața cu un gol necinstit, înscris cu mâna împotriva Angliei, ba l-a mai luat și pe Dumnezeu părtaș la găinăria lui. După mine, omul care a făcut cel mai mult pentru inteligența și frumusețea fotbalului pe această planetă este Johan Cruyff – cu el în amintire voi muri. 

Tehnic vorbind, Cruyff a fost cel puțin egalul lui Maradona. Driblingurile aeriene, dubla accelerare maximă în 6 metri, șuturile fără elan, fentele, celebra „Cruyff Turn”, au făcut epocă și au fost imitate pe toate stadioanele. 

Tactic, Johan Cruyff i-a fost net superior starului argentinian. (...). Fotbalul olandez și cel spaniol îi rememorează cu respect și recunoștință meritele uriașe în strategia care a dus la ridicarea lor în vârful clasamentului mondial. Așa cum tenisul modern îl are ca părinte pe Bjorn Borg, fotbalul de azi își are originea în jocul și gândirea lui Johan Cruyff.

Maradona a stat la trabuc și băutură cu dictatorii, Cruyff și-a botezat fiul Jordi, nume catalan interzis, sfidându-l astfel pe dictatorul Franco, și a refuzat să joace la Cupa Mondială din 1978 într-o Argentină stăpânită de junta generalilor asasini a lui Jorge Videla”.

(...)„De la El Pibe D`Oro Maradona o să țin minte ce i-a spus Papei Ioan Paul al II-lea la Vatican: «Zici că te ocupi de copiii săraci? Păi, atunci, dă jos plafoanele astea aurite și vinde-le!». Dumnezeu să-l ierte și să-l iubească. Eu nu pot - Editorial Cristian Tudor Popescu

La finalul lui octombrie, Mihai Stoica (55 de ani) a avut o reacție deplasată la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu (64 de ani), după ce jurnalistul l-a atacat pe Patriarhul Daniel, numindu-l „șarlatan”. Detalii, AICI!

A murit Diego Maradona. Cifrele unei legende:

  • Maradona a jucat la 6 cluburi: Argentinos (1976-1981), Boca (1981-1982 și 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) și Newell's (1993-1994);
  • 312 goluri a marcat Diego Maradona în 588 de meciuri jucate de-a lungul carierei la echipele de club;
  • 91 de selecții a strâns „El Pibe de Oro” la naționala Argentinei în perioada 1977-1994;
  • 10 trofee a cucerit El Diez, cele mai importante fiind Cupa Mondială (1986), titlurile în Serie A (1987, 1990) și Cupa UEFA (1989)

FOTO 40 de imagini zguduitoare din lume, la o zi după ce a murit Diego Maradona 

+34 FOTO

VIDEO. Iosif Rotariu, șocat de vestea morții lui Diego Maradona: „Parcă s-a rupt ceva din mine când am auzit”

Citește și alte știri despre Diego Maradona:

Paul Gascoigne, amintire de senzație de la meciul direct cu Diego Maradona: „E în regulă, Gazza, și eu sunt beat!”

Ilie Năstase, revoltat de editorialul lui CTP despre Diego Maradona: „Marele ziarist Popescu... și-ar ataca și propria familie!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
140890610325991
Chimir Sen  •  28 Noiembrie 2020, 09:24

Pfff ... Cum le ştie *** ăsta pe toate ... Ca un om mare . Cutia de carton n-a putrezit ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  28 Noiembrie 2020, 09:07

disputa intre 2 oameni foarte inteligenti, dintre care unul este ramolit si cu creierul inecat in otrava.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  27 Noiembrie 2020, 23:52
Postat de maistorkokir pe 27 Noiembrie 2020, 21:30

Nu-mi place mihai stoica, dar avem un dushman comun pt ca vorbeste urat de maradona, e vorba de CTP. Ca veni vorba, Diego, a facut sume colosale la viata lui, toti banii au fost legali, ca i-a cheltuit pe treburi ilegale, precum drogurile asta e altceva. A fost un om incredibil de generos, avea zeci de prieteni f buni, pe care ii rasfatza cu diverse cadouri. Chiar si cand a fost pus antrenorul nationalei Argentinei, si-a bagat in staff 17 prieteni, tocmai ca se gandea la fiecare. Multi dintre noi, nu putem face nimic asemanator nici macar pt o ruda apropiata.

De acord cu tine in privința lui CTP, dar nu si ce spui despre prietenii lui Maradona. Prietenii adevarați nu-s cei tinuti pe linga tine prin cadouri. Nici sa-ti impinzeşti staff-ul cu prieteni nu-i normal. Acolo trebuie sa fie oameni calificati si profesionisti, cu pozitia obtinuta valoric nu pe cumetrii.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează