FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, reverențe în fața unui jucător de la FCSB: „Dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 14:27 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 14:35

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, îl laudă pe Octavian Popescu (20 de ani), extrema stângă a vicecampioanei României. 

Oficialul roș-albaștrilor este de părere că Octavian Popescu este un fotbalist foarte tehnic, care ar face față cu brio la Manchester City sau FC Barcelona, formații importante din fotbalul european. 

Nicolas Popescu n-a rezistat decât 4 meciuri la FC Voluntari » Noua destinație a fiului „Baciului” + Detaliile transferului
FC VOLUNTARI
Nicolas Popescu n-a rezistat decât 4 meciuri la FC Voluntari » Noua destinație a fiului „Baciului” + Detaliile transferului

Mihai Stoica: „Nu-i lipsește absolut nimic lui Octavian Popescu”

„Nu are nicio legătură cu jucătorii care au urmat Generaţiei de Aur. Mutu a avut alte calităţi, era un marcator excepţional, a marcat peste 100 de goluri în Serie A. Nu are legătură cu Mutu. Mutu şi Adi Ilie au fost imenşi. 

Îi scoatem pe ei din discuţie şi să vorbim despre atacanţii din ultimele generaţii. De la Florin Cernat mi-au trecut mulţi jucători pe la echipele la care am fost, dar niciunul nu se apropie de Octavian Popescu. Îl văd la antrenamente. Repet, dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo.

E mai tehnic decât mulţi jucători de acolo, aşa-l văd eu. Nu-i lipseşte absolut nimic. Mihăilă a plecat la Parma, a retrogradat cu problemele echipei, a fost la Atalanta, n-am înţeles transferul ăla, că echipa avea alţi jucători de alt profil.

Nu avea cum să joace. Poate dacă Man ajungea avea o şansă să joace, că semăna cu Ilicic. Octavian, dacă ajunge la o echipă foarte bună, poate da randament. La o echipă ca Udinese se poate pierde, ca orice al jucător”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport. 

Octavian Popescu, lăudat inclusiv de UEFA

Octavian Popescu fost inclus de UEFA într-un top al tinerilor jucători care pot străluci în fotbalul european, în anul 2023. Reprezentanții forului european au ales fotbaliștii care au cel mult 21 de ani pentru a alcătui ierarhia. 

„Octavian Popescu a fost o apariție obișnuită pentru FCSB în ultimele două sezoane și a debutat în competițiile internaționale încă de când a împlinit 18 ani. 

Plin de fler și spectaculos, Octavian Popescu a fost comparat deseori cu emblamaticul jucător român Gheorghe Hagi”, este caracterizarea făcută de UEFA lui Octavian Popescu, pe site-ul oficial.

VIDEO. Golul înscris de Octavian Popescu în poarta lui FCU Craiova 1948

Citește și:

Proaspăt plecat de la FCSB, fostul fotbalist al vicecampioanei face dezvăluiri din interior: „Acolo alte chestiuni se iau în calcul”

Lovitură în startul lui 2023: CFR Cluj își vinde titularul la Slavia Praga pentru două milioane de euro!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (32)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  04 Ianuarie 2023, 04:15
Postat de VanBasten pe 03 Ianuarie 2023, 19:00

Nu se ataca nimeni. Toata lumea face misto de gogosile managerului general si de cele 60 de kile'n viu, Octaviaaaaaaaan Popescuuuuuuuu.

toata lumea rade de tine vanbostan! ai o frustrare incredibila in acel singur neuron ce il ai !

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  03 Ianuarie 2023, 20:24

Daca nu face fata, face spate oriunde

maradona79
maradona79  •  03 Ianuarie 2023, 19:33

Citind acest articol-pamflet din gesepe, reprezentantii lui AC Milan au pregatit deja o oferta de 50 milioane de euro pentru perla zecesebista, jucator despre care patronul Becali afirma surprinzator, in urma cu cateva saptamani, ca nu mai valoreaza doi bani.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează