FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica le atrage atenția dinamoviștilor! Meciul de la Mediaș e dat exemplu: "Cred că ar trebui subliniat acest lucru"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 16:42

Mihai Stoica a vorbit despre meciul Stelei de la Mediaș, terminat la egalitate, 1-1, rezultat care o ajută pe Dinamo să stea la mâna ei în privința participării în play-off. Oficialul Stelei atrage atenția că Steaua a jucat corect, deși ar fi fost avantajată de o absență a marii rivale din play-off. 

"Cred că ar fi trebuit subliniat mai mult că Steaua, deși era în postura de a hotărî soarta lui Dinamo referitoare la calificarea în play-off, a jucat la Mediaș și a obținut un rezultat care nu ne ajută și nu ajută nici Mediașul.

Asta doar pentru că s-a jucat corect și cinstit. Și nimeni niciodată nu s-a gândit la Dinamo. Poate dacă ne luam după suporteri și avalanșa de mesaje pe care o primeam de la suporteri, ar fi trebuit să nu ne apărăm corect șansele.

Nu s-a întâmplat asta de când Gigi Becali este la echipă și nu se va întâmpla niciodată. Chiar dacă poate interesul nostru era, un din punct de vedere al rivalității ci obiectiv, ca Dinamo să nu fie în play-off.

Pentru că avem acum un complex în fața lui Dinamo. Dar și complexele astea până la urmă se sfârșesc. Așa cum au avut și ei în fața noastră", a zis MM Stoica la conferința de presă. 

Playtech: ȘOC! Germania dă Ucrainei LOVITURA de grație! Decizia uluitoare luată ACUM!


Comentarii (10)
1458781187489127
Dobrin Claudiu  •  04 Martie 2017, 07:30

Auzi la mm, de cand este gigi si cat sta la fcsb nu sunt si nu vor fi blaturi. Doar ca urmarea autocaru lu' Gloria Bistrita, omenia 2-5 cu viitoru, valiza de la Cluj.

bdgeorge
bdgeorge  •  04 Martie 2017, 04:42

aici are dreptate MM nu trebuia sa uite cum au stat capra cu Astra Dimano anul trecut

zecs93
zecs93  •  04 Martie 2017, 03:35

Bai MM ne lasi cu vrajeala ta ieftina, ai noroc ca au fost aia prea prosti de la medias, am vazut cum ii lasati liberi prin careu vostru, noroc ca erau prea schiopi s-o bage in poarta, cel putin siroski ala e demential de ratangiu :)))))))))))))) cand era mingea la medias, fcsbistii zici ca erau pe un teren minat, asa se dadeau la o parte, lasa vrajeala asta cu corectitudinea !!! Nu puteati s-o bagati in poarta singuri ca grahovac ieri, ca era prea pe fata si va huiduia lumea si nu mai ieseati vii din medias !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează