FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră: „S-a terminat campionatul pentru Edjouma, e o pierdere mare”

Mihai Stoica / Captură Orange Sport
Mihai Stoica / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 19:57 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 20:40

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a anunțat că Malcom Edjouma (26 de ani) nu va mai evolua deloc până la finalul campionatului, în ciuda faptului că staff-ul nădăjduia că-l va avea la dispoziție pentru duelul cu CFR Cluj de pe 14 mai. Noutatea adusă de MM: mijlocașul francez nu mai merge la tratament la Marijana Kovacevic, așa cum se preconizase inițial.

S-au risipit speranțele roș-albaștrilor în ceea ce-l privește pe Edjouma. Vineri seara, Mihai Stoica le-a dat o veste proastă fanilor: FCSB nu se va mai putea baza în acest final de campionat pe mijlocașul francez care a bifat 40 de meciuri pe durata sezonului. 

I-a lăsat cu ochii în soare » Gigi Becali nu s-a prezentat la întâlnirea cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță! Oficialii FRF l-au așteptat aproape 3 ore și jumătate
FCSB
I-a lăsat cu ochii în soare » Gigi Becali nu s-a prezentat la întâlnirea cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță! Oficialii FRF l-au așteptat aproape 3 ore și jumătate

MM Stoica, despre situația lui Malcom Edjouma: „S-a terminat campionatul pentru el”

Edjouma pleacă în Franța. S-a terminat campionatul pentru el. S-a spus că există probeme... nu, nu există probleme cu Edjouma! (n.r. - de natură disciplinară)

Doar că nu merge la Marijana Kovacevic! Unii pot avea încredere în metodele prin care Marijana Kovacevic rezolvă problemele musculare ale jucătorilor, alții pot avea suspiciuni. Edjouma a spus că vrea să meargă. I-am trimis Marijanei tipul de accidentare, dar e o zonă în care Marijana nu intervine. Nici nu încearcă să intervină. 

Va lipsi aproximativ 4-6 săptămâni, nu mai are niciun sens. E o pierdere mare. Era o perioadă în care jocul nostru n-a funcționat perfect, iar el, măcar după cifre, a tras echipa după el”, a spus Mihai Stoica, în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport, moderată de Dan Udrea, redactor-șef adjunct GSP. 

Edjouma e sub contract cu noi. Dacă va primi vreo ofertă care ne va surâde, bineînțeles că va pleca. E în situația oricărui jucător, nimeni nu e de neînlocuit.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră: „S-a terminat campionatul pentru Edjouma, e o pierdere mare”
Edjouma a venit la FCSB în februarie 2022, iar actualul contract îi expiră în 2026 / foto: Imago

6,03e media notelor GSP ale lui Edjouma pentru prestațiile din acest sezon. E pe locul 3 la FCSB, după Șut (6,10) și Compagno (6,05)

Ovidiu Popescu îi ia locul lui Edjouma

Antrenorii de la FCSB au luat deja decizia în privința înlocuitorului lui Edjouma pentru finalul de campionat. E vorba despre Ovidiu Popescu. 

Prestația lui foarte bună din meciul cu CSU Craiova, când a evoluat ca mijlocaș central în repriza secundă, îl va propulsa în primul „11”, chiar în locul lui Edjouma. Aproape sigur, linia de 3 mijlocași va fi formată din Olaru, Șut și Ovidiu Popescu, în vreme ce banda dreaptă va fi asigurată de cuplul Pantea-Sorescu

Cum ar putea arăta primul „11" al FCSB în ultimele 4 etape: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm (I. Cristea), Radunovici - Olaru, Șut, Ov. Popescu (Oct. Popescu) - Sorescu, Compagno, Fl. Coman

Edjouma, la fel de productiv ca Florinel Coman

În actualul sezon, ținând cont de toate meciurile, campionat, Europa, Cupa României, Edjouma ocupă locul 2 în ierarhia fotbaliștilor care au produs cele mai multe goluri. A marcat de 11 ori, doar Compagno e peste el, dar a și oferit 3 assist-uri.

VIDEO Toate informațiile înainte de FCSB - Sepsi

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Florinel Coman e gata să plece de la FCSB! De ce depinde transferul atacantului: „Sunt pregătit pentru pasul afară!”

FCSB, aliat-surpriză pentru meciul cu Sepsi: „E o veste neașteptată, dar senzațională”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
concret
concret  •  06 Mai 2023, 01:40

Este de-a dreptul uluitor cata publicitate i-a facut gsp-ul puscariasului asta in ultima vreme. Nu e zi sa nu fie articol aici cu vreo postare pe facebook sau mai stiu eu ce aberatie... bine v-a zis-o ba Daum!

rumunek
rumunek  •  05 Mai 2023, 23:37

Un sportiv profesionist, component al unei echipe, ar rămâne alături de colegi să-i susțină măcar, mai ales că luptă pentru titlu. Nu mai vorbesc de faptul că o recuperare corectă se face la baza clubului, cu staff-ul medical. Iar FCSB are și una și alta la nivel înalt.

magic4ever
magic4ever  •  05 Mai 2023, 21:39

La cat mint cei de la FCSB nu m-ar mira ca Edjouma sa mearga la Mariana si sa fie pe teren cu Farul sau cu CFR...daca nu se reface este o mare pierdere,la Craiova FCSB a fost inexistenta la mijloc fara Edjouma

Vezi toate comentariile (11)
Comentează