FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB se amuză pe seama interesului șefilor Rapidului: „5 milioane de euro și îl pot lua”

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 08:32 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 09:17

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a anunțat în ce condiții poate ajunge mijlocașul francez al roș-albaștrilor, Malcom Edjouma (26 de ani), la marea rivală Rapid. Despre interesul Rapidului pentru Edjouma a scris Gazeta Sporturilor miercuri. 

Oficialul vicecampioanei României a spus că Edjouma poate ajunge în Giulești numai dacă alb-vișiniii îi achită clauza de reziliere, în valoare de 5 milioane de euro. 

Șumudică nu înțelege transferul lui Mutu: „Cum să-l iei la Rapid? Dai bani pe o rezervă?”
Rapid
Șumudică nu înțelege transferul lui Mutu: „Cum să-l iei la Rapid? Dai bani pe o rezervă?”

Mihai Stoica, despre posibilitatea ca Malcom Edjouma să se transfere de la FCSB la Rapid

„E simplu, ei trebuie să achite clauza de 5 milioane de euro! Se înțeleg cu jucătorul și îl pot lua. Sunt prețuri diferite pentru un jucător dacă vine o ofertă din România și o alta din afară. 

Nu cred însă că Rapid va achita milioane de euro pentru un jucător. Nu cred că se pune problema. Edjouma a fost foarte serios și e foarte greu să nu înceapă titular”, a declarat Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, conform Orange Sport. 

40 de meciuria jucat Edjouma pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile. A marcat 11 goluri și a dat 3 pase decisive

Gigi Becali, miercuri: „Pe Edjouma vreau de la 1,5 milioane de euro în sus”

Patronul FCSB, Gigi Becali, spunea miercuri că vrea pe Malcom Edjouma o sumă de cel puțin 1,5 milioane de euro, adică un milion de euro în plus față de suma achitată pentru a-l aduce pe francez în iarna lui 2022, de la FC Botoșani. Același lucru se aplică și în cazul italianului Andrea Compagno (27 de ani). 

„Eu am o nouă strategie. Cine îl vrea pe Compagno trebuie să dea 2,5 milioane de euro, cu 1 milion mai mult decât l-am luat. Aşa e în cazul tuturor jucătorilor care au peste 25-26 de ani la noi. Dacă îl vor, să dea cu un milion mai mult.

Pe Edjouma vreau de la 1,5 milioane de euro în sus şi tot aşa. Nu vreau să scap de ei. Să ceri 2 milioane înseamnă să scapi de ei? Înseamnă că faci afaceri. De cine am vrut, am scăpat până acum.

N-aţi văzut? Eu pe cine nu mai vreau la echipă, îi las să plece. V-am spus încă de la finalul campionatului lista celor şapte care pleacă”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

VIDEO. Gigi Becali mută FCSB din București în startul campionatului: „Pe Arena Națională sunt concerte, pe Ghencea e Talpan, noi nu avem unde să jucăm!”

Citește și: 

„Facem 6-7 transferuri” » Dinamo și-a făcut planul pentru mercato: „Trecem la fapte”

„Nu văd bine?!” » Marius Șumudică s-a întâlnit cu Florinel Coman și a rămas șocat: „M-am speriat, vă dau cuvântul de onoare!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
Mihai043
Mihai043  •  08 Iunie 2023, 17:24

De ce minte ***? Gigi Becali a zis că a vrut să îi ceară 1,5 milioane euro lui Șucu. Pentru Edjouma. Cum poate *** minți în halul ăsta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  08 Iunie 2023, 12:54

De parca nu poate astepta sa se termine contractul si sa vina gratis.

aldan
aldan  •  08 Iunie 2023, 12:24

Interesul de a cumpara (si de la FCSB) pare a fi real! Deci dl. MM, ca sa nu avem vorbe, nu este vorba doar de o aroganță cu ștaif!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează