FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM „demască” patronii din Liga 1: „Gigi nu e singurul, am multe informații!” » A numit doi granzi

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 21:15 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 23:00

Mihai Stoica, manager general la FCSB, a precizat că nu doar la roș-albaștri patronul se implică în deciziile care ar trebui să aparțină antrenorului. Oficialul vicecampioanei a oferit și două exemple concrete: Universitatea Craiova și Rapid.

„Subiectul de la Craiova nu l-ați abordat și voi? Cu toate schimbările făcute la pauză și ultima în minutul 57? Dacă jucătorii de la Rapid și Craiova au fost introduși la pauză și scoși după 20 de minute - Nistor, Ioniță II -, alea au fost schimbări care par schimbări de antrenor?”, a spus oficialul roș-albaștrilor la Telekom Sport.

Alertă la FCSB, urmează chinul lui Petrea » 16 ani de secetă pentru roș-albaștri
FC Argeș - FCSB
Alertă la FCSB, urmează chinul lui Petrea » 16 ani de secetă pentru roș-albaștri

Alți patroni-antrenori în Liga 1? Mihai Stoica: „Ce a zis Mihai Iosif merge la stand-up”

La ce face referire MM Stoica?

  1. CSU Craiova a epuizat vineri seară toate schimbările cu FC Voluntari (1-3) până în minutul 72. Prima înlocuire a venit în minutul 39, alte 3 la pauză.
  2. Înlocuirea lui Dan Nistor în jocul Sepsi - CSU Craiova, 1-3, la 20 de minute după ce a fost introdus pe teren (etapa #23).
  3. Schimbarea lui Alex Ioniță II din FC Voluntari - Rapid 0-0. La fel ca Nistor, Ioniță a fost introdus la pauză și n-a prins finalul de joc în teren (etapa #25).

„Explicația lui Iosif la schimbarea lui Ioniță: i-a fost frică să nu se accidenteze. Hai, sunt bune glumele astea, dar la stand-up comedy!”, a continuat MM.

Ioniță nu e refăcut complet fizic, nu am vrut să riscăm o recidivă, o nouă ruptură. Cred că încă are o teamă din cauza accidentării și de asta nu a intrat cum mi-am dorit
Mihai Iosif, antrenor Rapid, despre înlocuirea lui Ioniță II

Mihai Stoica: „Faceți și voi niște anchete. Dacă nu se mai ocupă Tolo...” 😅

În dialog cu jurnalistul Gazetei Dan Udrea, moderatorul emisiunii „Sport Center” de la Telekom, Stoica a continuat să susțină că Gigi Becali nu e singurul patron din Liga 1 care se bagă peste antrenori. 

Mai în glumă, mai în serios, Stoica a invitat Gazeta să investigheze subiectul, amintind de anchetele realizate de Cătălin Tolontan, coordonator editorial pentru publicațiile Ringier Libertatea și GSP.

Am multe informații în sensul ăsta (n.r. că se implică patronii de la Rapid și Craiova la schimbări). Foarte multe, la foarte multe echipe se întâmplă asta. N-aveți voi informații. Trebuie să vă perfecționați. Faceți și voi niște anchete. Pe vremuri se făceau niște anchete... făcea Gazeta niște anchete de nu se poate... Vezi, dacă Tolo nu se mai ocupă de anchete...”, a declarat Mihai Stoica.

  • Anchetele lui Cătălin Tolontan sunt găzduite acum, în principal, de platformele Libertatea și tolo.ro

Nu înțeleg de ce (n.r. de ce se vorbește despre schimbările făcute de Becali), nu avem alt subiect? Face Gigi schimbările. OK. Fac și alții în altă parte, dar nu se spune. Dacă eu vă spun că nu le mai face Gigi, de ce nu credeți? Dacă omul iese și spune că nu le mai face... Câte meciuri au fost la care nu s-au mai făcut schimbări la pauză?
Mihai Stoica, manager general FCSB

10 meciurioficiale a disputat FCSB în 2022; NUMAI în ultima etapă a sezonului regulat, 1-0 vs. FC Voluntari, roș-albaștrii n-au efectuat măcar o înlocuire la pauză!

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înaintea meciului FC Argeș - FCSB:

Echipa lui se destramă: „M-am săturat! Vin toate problemele buluc peste noi”

Mihai Stoica, după bătaia de la Steaua - Dinamo: „Vai de capul lor! Portarul parcă voia să omoare pe cineva”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (41)
snooker
snooker  •  20 Martie 2022, 12:08

Jurnalismul gsp se rezuma la ce spun niste fosti puscariasi. RUSINE!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Martie 2022, 11:42
Postat de andrei.steaua pe 19 Martie 2022, 23:59

Stai calm ca toti știu ca Rapidul a falimentat si este pa. Ce aveți voi este FCR, creatia Primăriei pentru niște voturi ***

Ești pe pustiurile Saharei! Stai jos , ai nota UNU pentru incompetență și port i-le-gal de cre-ier.

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Martie 2022, 11:33

Fraților GSPiști , chiar nu aveți de gând a înceta să postați tot felul de inepții pe care le spune circarul ăsta de MM??? Chiar așa?!!!? În fiecare zi ne BOMBARDAȚI cu tot felul de strâmbe , de tâm-pe-nii , de ridiculozități spuse de acest măscărici ambulant sau de patronul lui. Eu zic că nu faceți bine... nu-i faceți bine ziarului vostru (de casă al FCSBului)!!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează