FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, mesaj tranșant după scandalul provocat de Alibec: "Acum e momentul! Dacă nu face asta, va avea o problemă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 11:47

Mihai Stoica, director sportiv la FCSB, a vorbit și despre situația lui Denis Alibec, după ce Gigi Becali a anunțat că antrenorul Nicolae Dică l-a exclus din lotul formației roș-albastre.

"Este foarte important cum gândește el, dacă realizează că trebuie să se schimbe. Are 26 de ani, e momentul în care trebuie să se reseteze. Mingea e în terenul lui.

Denis trebuie să realizeze că dacă se antrenează bine, în primul rând pentru el, dar și pentru a-l forța pe Dică să îl reprimească, va fi bine. Dacă nu, atunci o să aibă o problemă.

El a aruncat banderola Stelei pe jos, iar Budescu a ridicat-o. Sper că Denis va începe să perceapă mesajul. El nu reușește să își cenzureze reacțiile în momentele de tensiune.

Da, îl chinuie pubalgia, dar asta tot el poate s-o rezolve. Trebuie să muncească mult, că scape de chinuiala asta. Sunt forme diverse de pubalgie. Ghionea avea problema asta, dar cu o oră înainte și cu o oră după antrenament făcea exerciții. Venise din Italia cu o casetă de exerciții.

Alibec trebuie să facă o schimbare în comportament și în atitudinea lui. Să ia exemplu de la alții, de la Teixeira, care a jucat pe patru posturi la Steaua și nu a avut nicio problemă. Sa ia exemplu de la Budescu, care nu e capricios și are un caracter incredibil. A acceptat să fie rezervă cu Voluntari, a intrat și a schimbat jocul.

Sunt jucători care la Steaua nu suportă presiunea, dar noi nu avem de unde să știm. Noi doar vedem calitățile fotbalistice, dar nu putem vedea dacă jucătorii se pot impune și la Steaua. Asta a observat și Gigi. Unii joacă mai bine la Steaua, iar alții clachează", a spus Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Citește și: Alibec, exclus din lot pe termen nelimitat: "Dică mi-a zis: «Nu mai există pentru mine. Dacă nu, plec eu»" » Amendă nemaivăzută în fotbalul românesc

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
nxss
nxss  •  14 Octombrie 2017, 16:33
Postat de Cojocariu Iosif pe 14 Octombrie 2017, 14:33

Mimisor l-a asteptat la cotitura si acum ii plateste polita,un individ fara caracter...***...:))))

ce a spus mai sus si nu e corect?

ando89
ando89  •  14 Octombrie 2017, 15:04
Postat de puigdemont pe 14 Octombrie 2017, 12:31

Mihai Stoica este un fariseu parvenit, tolerat la curtea capitalistului de cumetrie Gheorghe Becali! Vorbeste mult si prost!

Fariseu este stăpânul, curteanul este doar parvenit si mitoman.

andy_2008
andy_2008  •  14 Octombrie 2017, 14:59

O mizerie de jucator.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close